Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najomiljenije obitelji u filmovima, serijama ili literaturi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najomiljenije obitelji u filmovima, serijama ili literaturi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 16:49
Ma jok, samo sam ih se setila. Za pola ovih gore i ne znam ko su i odakle su EmbarrassedLOL
Moram da kažem da sam ih i gledala i čitala kad mi je ćerka bila u odgovarajućem uzrastu
(kako se može potrošiti vreme Dead ili u stvari korisno, da pratiš šta ti deca rade LOL)
Posle smo i gledali, kad smo već čitali. Knjige se još mogu progutati, a prvih nekoliko filmova teško
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 16:53
Ne mogu da dočekam dečurliju, ko zna šta me sve čeka (od knjiga, filmova, serija, čuda...) LOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 16:59
Ne pitaj LOL Ja sam i prve četiri knjige Hari Potera morala dvaput da čitam,
prvo za sebe, kad su izašle, a onda zbog ćerke. počela da čita čim je pošla u drugi razred i stalno me zapitkivala
o detaljima koje sam već zaboravila. Srećom za sina nisam morala opet, imao je sestru da pitaLOL
A ti požuri, da ne izlapiš pre nego što dočekaš metuzalemLOLLOL
Što me podseti na...

Сродна слика

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 17:19
Budem, misliš da je mene ko šta pitao, život katkada bude bizaran, živeo sam sa nemalo devojaka blush za mene je baš svaki put to bilo ono pravo, nešto ni one nisu baš neozbiljno shvatale sve to, ali zato neprekidna gomila drugih spoljnih budalaština...deca jednostavno nisu ni stigla biti deo svega toga a i bolje (u izvesnom smislu tek). Dovoljno sam mlad, blesava mi je situacija, moram obezbediti sebi makar krov nad glavom, što zna biti nezgodno kada ti rasprodaju sve iza leđa pa bi ja kao trebalo da kupim stan sebi od neke tamo plate, no, nije ni to presudno, tek, eto, biće svega ("samo neće biti nas", govorila je moja mati)

Elem, pa se zavučemo klinci i ja u krevet te im čitam stripove, bajke, gomilu stvari koje bi mi inače bile iritantne a koje će mi tada mamiti osmeh...slatko.  Smile Opet, biće, valjda. Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 17:50
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 17:56
Je li ovo bolje Wink

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 17:59
Fina je serija, gledah doduše samo dve sezone...daleka je meni Britanija, baš, pogotovo taj univerzum, aristokratija, sluge, tadašnje (i tamošnje) društvo, norme...bude interesantno videti deo toga, naravno, no nisam bio u stanju da ispratim sve sezone. SmileSvakako je kvalitetna serija, nema spora. Smile
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 18:01
Ajmo još malo klasika

Резултат слика за gone with the wind
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 18:09
Obožavam taj film Heart, od malena. Taman bih mogao da ga ponovim, idu praznici (šta god ja mislio o njima, svejedno je lepo gledati drage filmove tih dana u nekom ipak malo drugačijem ambijentu, taman Prohujalo sa vihorom zaslužuje takav tretman) Hvala Ljubice Smile
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 18:36
Htedoh sliku iz prve verzije Rata i mira (a ne ovih odvratnih od skora)
ali dođoh do Tolstojeve porodice. Valjda se i to računa LOL

Резултат слика за vojna i mir
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2017 u 18:37
LOLLOL  Sve je to povezano, u najmanju ruku. Kao i još jedno sjajno podsećanje. Clap
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 06:44
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2017 u 08:48
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2018 u 15:45
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2018 u 12:01
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 02:52
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2018 u 04:58
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2018 u 02:35
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2019 u 01:05
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2019 u 03:31

Ažurirao Boozywoozy - 18.Travanj/Apr.2019 u 19:03
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.