Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - anime > Anime
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DragonBall Z/GT
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DragonBall Z/GT

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
budo0_0 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj budo0_0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2007 u 21:37
trebaju mi hrvatski/srpski titlovi za bilo koje epizode dragon ball-a!!!

na mail: budo0@net.hr
Na vrh
nikola_OS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola_OS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 22:33
Originalno postovano od strane elkaz elkaz piše:

imam ja sve epizode dragon ball sve su na japanskom,stric mi ih donio iz japana proljetos!prodajem ili se mjenjam,na svim je slika do jaja.to je na od prilike dvjestotinjak cedeova.slav.brod...

...respekt

elkaz za koliko bi ti  to novaca prodo sve Dragon ball epizode
Na vrh
nikola_OS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola_OS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 23:56
elkaz ostavi mibroj pa te ja nazovem
Na vrh
nikola_OS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola_OS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2007 u 12:58
ima li ko sve epizode dragon ball,dragon ball z,dragon ball gt nek mi se javi
Na vrh
nikola_OS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola_OS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 11:31
[

elkaz za koliko bi ti  to novaca prodo sve Dragon ball epizode[/QUOTE]
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 12:39
ajd pogledaj kad je elkaz napisao to sto je napisao.2003!tesko da ce ti se javiti,jer ja ga otkad sam na forumu nisam vidjela (a vec sam malo duze ovdje) smile70

ovako stari topici trebali bi ici pod lock,da se bezveze ne otvaraju nakon nekoliko godinasmile80

ili?smile87

Pioneer of Civil Rights
Na vrh
nikola_OS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikola_OS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 18:43
ima li bilo ko sve epizode dragon ball ,dragon ball z,dragon ball gt
Na vrh
budo0_0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj budo0_0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 19:19
Mene zanimaju svi titlovi za db z/gt.javi na mail budo0@net.hr
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 19:34
OMG Wacko
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2007 u 02:44
Dosta je. Ako neko ima nek se javi ljudima na PM ili na e-mail!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.