Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kabelski internet - isplati li se?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kabelski internet - isplati li se?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
the_playa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj the_playa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kabelski internet - isplati li se?
    Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 16:24
zanima me da li se isplati uzeti kabelski internet - tocnije ponuda kod GlobalCable

128/64 (download/upload) = 99 kn

hvala unaprijed na savjetima!!!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 16:35
Ja to imam u Srbiji. Ne znam koliko je 99 kn. Mene dodje oko 18 eura mesecno.
Sta reci? Ako imas drugu neku opciju, nemoj to uzimati...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 16:38

u mene je 1024/1024 tako kažu  ja mislim da je 1024/256

20 eura s 7 GB ograničenja

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 17:00
pun ku**c je to kod nas skupo  ja imam 512/128 flat (neogranicen dw up) je cca 50 eura
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 17:19
da zbilja je preskupo..al ja ću uzet za ovaj 3.mj. flat..mad,jel mogu to iz onih user stranica t-coma??
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 17:20
ja sam na 768/162(ili nestzo slicno) ali povecevama mni se brzina na 1000/192 pocetkom 3. mjeseca - DCM
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 17:22

Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

da zbilja je preskupo..al ja ću uzet za ovaj 3.mj. flat..mad,jel mogu to iz onih user stranica t-coma??

odes na korisnicke stranice  upishes  user name i pass

i s lijeve starne imas :Promjenite adsel paket  kliknes iiiii snadji se dalje

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 17:22

Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

ja sam na 768/162(ili nestzo slicno) ali povecevama mni se brzina na 1000/192 pocetkom 3. mjeseca - DCM

kaj imas ti dsl  cable  kaj??

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 17:23
kablovski flat-rate internet
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 17:23
http://www.dcm.hr/
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 17:52
Xnet je najbolji!

Došla je neka nova ponuda Xcity i sad imaju 2,5mbps download rate!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 17:55
da unutar grada, zakon stvar, 3 mjseca ce biti u eksperimentalnoj fazi, vidjet cemo kako ce to funkcionirat
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 17:59
al kak sam shvatil kaj su napisali to je zapravo net preko telefonske žice i ako uzmeš sada neku brzinu i platiš prvi mjesec imaš besplatno 3 mjeseca!!!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 18:01
WTF? nisi dobro shvatio
koliko sam ja shavtio to se nece morati dodatno plati(tako je svugdje u svijetu) i i de preko obice zice kao dosad
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 18:04
a pojma nemam.......nisam razumil kaj su napisali u onom fajlu na njihovom sajtu........radije zvat čovjeka tamo pa pitat malo bolje...........
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 18:08
pogledaj news grupu hr.comp.kabelski-internet tamo je sve objasnjeno
i imamo Xcity DC++ hub :)
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 18:19
nemrem nać taj news........daj mi direct link........
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 18:22
to je taj link, preko kojeg readera ides na newse?
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2006 u 18:44
??? kaj to postoji????
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2006 u 04:32
ROTFL

nadam se da me ne zajebavas

odes u outlook express, na account i add acccount pod news
dalje ti je sve objasnjeno na dcm-ovom sajtu

i trazis grupe "hr." - bez apostrofa i izlista ti sve hrvatske news grupe

javi ako negdje zapnes
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.