| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
CyberWarrior
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Tema: Sajt za gledanje domacih i stranih serijaObjavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:40 |
|
Pozdrav ljudi,
planirao sam da pokrenem svoj sajt za gledanje domacih i stranih serija, ali sam video da je jedan nas (serije.rs na nasem domenu) oboren zbog piraterije. Pa me zanima da li je to zbog domena na kojem je bio, ili zbog domacih serija na koje je RTS imao autorska prava. Da li to znaci da ne bih mogao da ubacim domace serije? I kako je moguce da su neki drugi sajtovi koji se takodje bave tim poslom jos uvek zivi posle par godina rada? Hvala unapred! |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72053 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 22:41 |
|
Mislim da bi odvjetnik mogao najbolje odgovoriti na tvoja pitanja.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 22:43 |
|
koš?
|
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2017 u 13:40 |
|
Imaš amigo sajtove specijalizirane za to što te interesira apo svom nadimku to ti nebi trebao biti problem.Ovom sajtu je,kao što mu i ime kaže,titlovi dot kom,dobri naš CyberWarrior-u.Prolistaj malo taj internet prika.Ostanite Vi nama titlovi.com ovakvi kakvi i jeste,živi Vi meni bili.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |