Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Printer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Printer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Printer
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 00:15
Koji printer da uzmem a da je dobar? Razmišljo sam neki HP od 600kn ali bed mi što je boja skoro pa 300 kn.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2006 u 00:22
uzmi epson, boja je jeftina
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 07:17
Canon je dobar a kertridzi su dzaba
Ako koristi BCI-21 ili BCI-24 cena boje je 9e za crnu i malo vise za color.
Sto se osobina tice cini mi se da je Canon bolji i ima bolju podrsku.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 15:50
ja imam i cannon i eposon i bolje je cannon
isprinta jedan DVD cover za 30 sekundi na najvecoj kavaliteti
a epson printa oko 7 minuta ali boja duze traje
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 16:07
Ma nije mi bitno printanje covera, več samo tekst i možda pokoja slika. A epsona (c40) sam imo prije i bio je dobar samo se brzo pokido ali sad vidim da več ima i C46 nekih 350 kn pa si kontam da je dobar a i boja je jako jeftina. Ali za canona neznam nisam nikada radio s njime. A HP mi je definitivno najbolji samo kad kupujem novu boju bolje kupiti novi printer nego catrige
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 16:08
onda uzmi epson, ja imam C46 vec godinu dana

EDIT: a prosli epson sam imao nekoliko godina i crko je jer mi je ispao na pod LOL

Ažurirao speedy
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2006 u 22:14
ja imam epsona već dvije godine i stvarno sporo printa (epson c480sxu) a lega ima canon i250 već godinu dana i nikakvih problema a tinta mu je 9kn black i 13kn color
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2006 u 19:39

Ja imam dva Epsona (C46 i C66) i jednog Lexmarka (Z25) 

Lexmark printa 10 puta bolje i brže od Epsona, ali problem je u tome što je boja jednostavno preskupa (340 kn po cartrige-u), a zamjenske nema.

Epson C46 je jednostavno prespor, ali sam sa C66 već zadovoljan. Cijena mu je bila 400kn, a zamjenske boje su po 18kn, svaka je odvojeno(crna, plava, crvena, žuta). Crno printa, mogu ti reći, vrlo brzo! Ja bi ti preporučio C66 ili možda čak i malo bolji.

StefB
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.