| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vale Abraão aka Abraham's Valley (1993) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vale Abraão aka Abraham's Valley (1993)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 21:00 |
|
Abraham's Valley (1993) Vale Abraão (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 187 min/ 203 min Država: Francuska, Portugal, Švajcarska Jezik: Portugalski Režija i scenario: Manoel de Oliveira po romanu Agustina Bessa-Luís Uloge: Leonor Silveira ... Ema Cardeano Paiva Cécile Sanz de Alba ... Ema (young) Luís Miguel Cintra ... Carlo Paiva Ruy de Carvalho ... Paulino Cardeano Luís Lima Barreto ... Pedro Luminares Micheline Larpin ... Simona Diogo Dória ... Fernando Osorio Avramova dolina, sa scenariom kog su zajedno napisali režiser i spisateljica Aguština Besa Luiš, iako jedan od najbitnijih filmova ovog portugalskog umetnika, najviše beži od teatralne crte i duboke usporenosti i introspekcije karakteristične za njegov rad. Sniman u dolini rijeke Doro, u ambijentu vlastelinskih kuća starog plemstva, film govori o jednoj fatalnoj ženi (jednoj Emi Bovari aristokrata sa severa, personifikovanoj u glumici Leonor Silveira) koja se udala bez ljubavi, i koja doživljava konstantna razočarenja kroz buduće ljubavnike koji joj ne ispunjavaju život, već odavno bez smisla. izvor: old.fil.bg.ac.rs/ Prevod najavio Gaca62 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2016 u 12:13 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2017 u 20:22 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |