| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Limonádový Joe Aneb Konská Opera Aka Lemonade Joe (1964) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Limonádový Joe Aneb Konská Opera Aka Lemonade Joe (1964)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2016 u 02:50 |
|
Limonádový Joe Aneb Konská Opera (1964) Aka Lemonade Joe ![]() Režija: Oldrich Lipský Scenarij: Oldrich Lipský Žanr: Avantura, Komedija, Mjuzikl, Romansa, Vestern Jezik: Češki Država: Čehoslovačka Trajanje: 98 min Karel Fiala ... Lemonade Joe - Salesman fy Kolalok & Son Rudolf Deyl ... Dough Badman - Owner of Trigger Whisky Saloon Milos Kopecký ... Horác Badman Alias 'hogofogo' Kveta Fialová ... Tornado Lou - Arizona Warbler Olga Schoberová ... Winnifred Goodman Bohus Záhorský ... Ezra Goodman - Father Josef Hlinomaz ... Gunslinger Grimpo Karel Effa ... Pancho Kid - Gunslinger Waldemar Matuska ... Banjo Kid - Gunslinger Eman Fiala ... Pianist Roman Jirija Brdečka, češkog pisca, punog naslova Limonadovy Joe aneb Konska opera, adaptiran je za kazališnu predstavu, ali je filmska verzija pod nazivom Lemonade Joe dobila kultni status u kinima u Čehoslovačkoj. Sadržaj filma lagano ironizira teme američkih vesterna, a glavni lik Lemonade Joe, koji u zadimljenim salunima pije samo Kolaloka limunadu, potpuna je suprotnost omiljenim likovima iz vesterna, sirovim, beskrupuloznim macho muškarcima. 1885-te gradićem Stetson Cityjem u Arizoni vlada bezobzirni Doug Badman koji prkosi zakonu i organizira zabave u salunu čija je zvijezda lijepa pjevačica Tornado Lou. Kada jedan od razbojnika napadne pastora Ezru Goodmana i njegovu lijepu kći Winnifred, ugroženim građanima u pomoć stiže kauboj Joe Limunada. Prijevod je uradio: linux |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2022 u 17:29 |
|
Hvala na prevodu!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |