| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Hollars (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Hollars (2016)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2016 u 02:00 |
|
The Hollars (2016) ![]() Režija: John Krasinski Scenarij: James C. Strouse Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 88 min Margo Martindale ... Sally Hollar Sharlto Copley ... Ron Hollar Richard Jenkins ... Don Hollar John Krasinski ... John Hollar Anna Kendrick ... Rebecca Randall Park ... Dr. Fong Ashley Dyke ... Stacey Frustrirani grafički romanopisac John Hollar vrati se u rodni grad zbog majčine bolesti. John se nađe razapet između svoje disfunkcionalne obitelji, bivše i sadašnje djevojke, zbog čega započne preispitivati vlastiti život. Prevod je uradila: Beca011 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 08:18 |
|
Zanimljivo pogledati rane radove reditelja koji se proslavio hororom "A quiet place", koga je radio odmah posle ove melodramice. Može da se pogleda, ko voli sladunjave drame, a i Krasinski igra glavnu ulogu. Fenomenološki interesantno...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |