| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nothing Left Unsaid: Gloria Vanderbilt & Anderson Cooper (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nothing Left Unsaid: Gloria Vanderbilt & Anderson Cooper (2016)Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2016 u 00:45 |
|
Nothing Left Unsaid: Gloria Vanderbilt & Anderson Cooper (2016) ![]() Režija: Liz Garbus Scenarij: Dan Cogan Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 108 min Anderson Cooper ... Himself Pearson Marx ... Herself Stan Stokowski ... Himself Alfred Vanderbilt Iii ... Himself Gloria Vanderbilt ... Herself Dokumentarni film je intiman portret o Gloriji Vanderbilt koja je rođena u jednoj od najbogatijih i najpoznatijih obitelji u američkoj povijesti. Gloria je bila u žiži javnosti više od 90 godina bezobzirno tragajući za ljubavlju, obitelji i karijerom te doživljavajući tragedije i velike uspjehe. Koristeći arhivski materijal i dosad neviđene kućne snimke u rasponu od osam desetljeća s današnjih prizorima, i u nizu razgovora s njom i njezinim sinom, nagrađivanim TV novinarom Andersonom Cooperom, režiserka Liz Garbus nam daje uvid u život jedne od najfascinantnijih američkih obitelji. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |