Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DANNY ELFMAN
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DANNY ELFMAN

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dragonheart View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dragonheart Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DANNY ELFMAN
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 16:30
Znam da ovo nije baš za ovaj dio foruma,ali me zanima ima li tko što od Danny Elfmana,inače to je skladatelj,kompozitor,pjevač koji je radio neke od najboljih glazbenih tema za filmove,većinom Tim Burtonove,npr.Edward Scisorhands,Charlie and the Chocolate Factory,Sleepy Hollow,Beetlejuice,većinom bi mi trebale samo teme,no The Night Before Christmas cjeli soundtrack,pa ako ko ima neka javi!!!!!!!!!!
GIVE ME WHAT I WANT AND I'LL GO AWAY
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 17:13
Odi na eMule, imas tamo celi opus od Elfmana. Family Man, Desperate Housewives,Charlie and Chocolate, Corpse Bride, Batman, Big Fish, Dolores Claiborne, itd, itd... Ima i taj soundtrack od  The Nightmare Before Christmas. I sta je najbolje, ima kompletan njegov opus, iz svih filmova na 1,66 giga!!!
Na vrh
+ Damien + View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj + Damien + Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2006 u 18:46

Elfman je kralj.

Respect!

Long live Burton & Elfman.

" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,201 sekundi.