| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les Cowboys (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les Cowboys (2015)Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2016 u 01:05 |
|
Les Cowboys (2015) ![]() Režija: Thomas Bidegain Scenarij: Thomas Bidegain Žanr: Drama Jezik: Engleski, Francuski, Urdu Država: Francuska Trajanje: 104 min François Damiens ... Alain Balland Finnegan Oldfield ... Georges Balland, dit Kid Agathe Dronne ... Nicole Balland Ellora Torchia ... Shazhana Antoine Chappey ... Charles Maxim Driesen ... Kid (13 ans) Jean-Louis Coulloc'h ... L'Indien Gilles Treton ... Sheriff Alain i njegova obitelj; šesnaestogodišnja kćerka Kelly, supruga i mlađi sin Kid okupe se na istoku Francuske u velikoj preriji. Istog dana Kelly nestane, a obitelj se raspada. Alain krene u nemilosrdnu potragu, koja ga vodi na daleka i mračna mjesta, zajedno sa svojim sinom Kidom koji žrtvuje svoju mladost prateći oca na ovoj naizgled beskrajnoj potrazi. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2021 u 14:34 |
|
Odlican film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |