Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LOST - Izgubljeni - Sezona 1 i 2 - Tražim
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LOST - Izgubljeni - Sezona 1 i 2 - Tražim

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 20:49
znas kako kaze darije: veliko srce dijeli svoje vrhove sa cjelim forumom! ili nesto slicno...
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 20:52
dijelim i ja samo sa postom  heheheheh
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 20:57
papku jedan
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 21:00
hehehehehe
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 21:04
jesi na prijevodima?? ne vidim te...
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2006 u 21:07
jesam   bolje gledaj
Na vrh
metal diler View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj metal diler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 23:27
ja cu uskoro nabaviti prvu i drugu sezonu divx pa me zanima ima li kakvih titlova negdi ili hrvatskih ili eng
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 23:28
http://www.izgubljeni.tk/ u download sekciji
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 23:32
ti si i u fan clubu lost??? stvarno neumoran
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 23:34
vec sam rekao njima da necu pljuvat po seriji da mi ne daju ban, tamo sam zbog ekipe, svi koji su na 24 forumu i tamo su

i pomazem fr33ku oko dizajna stranice malo
Na vrh
metal diler View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj metal diler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2006 u 23:49

di mogu naći bilo koje titlove za drugu sezonu za epizode od 15 pa na dalje

imali li ko epizode iz druge sezone 19 20 21 22 23 i 24

ako neko ima neka mi se javi na mail metaldiler@net.hr da obavimo trejd ili kupnju

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.