| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Sea of Trees (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Sea of Trees (2015)Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2016 u 22:15 |
![]() Žanr: Drama Trajanje: 110 min Država: Amerika Jezik: Engleski, Japanski Režija: Gus Van Sant Scenario: Chris Sparling Uloge: Matthew McConaughey ... Arthur Brennan Ryoko Seta ... Airport Desk Agent Sienna Tow ... Girl in Airport Naoko Marshall ... Flight Attendant Michiko Tomura ... Woman on Train Yusuke Tozawa ... Man on Train Novo filmsko djelo Gusa Van Santa "The Sea of Trees" najavljeno je na prošlogodišnjem Kanskom festivalu, a ove godine će biti i u konkurenciji za Zlatnu palmu. Matthew McConaughey igra Arthura Brennana, čovjeka koji odlazi u misterioznu i gustu japansku šumu pod nazivom "More drveća", gdje ljudi idu razmišljati o životu i smrti. Dok je pronalazio mjesto za izvršenje samoubistva, upoznaje Takuma Nakamuru, Japanca koji je također izgubio životni putokaz. Dvojica muškaraca kreću na put razmišljanja i opstanka, koji će vratiti Arthurovu želju za životom i spojiti ga ponovno sa njegovom ženom. izvor: novi.ba Prevod uradio/la magila |
|
![]() |
|
Misan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2019 u 17:57 |
|
Iako nemam mnogo vremena za dokolicu, volim da istu ispunim kvalitetnim sadržajima (ukoliko ne slikam, volim da pogledam kvalitetan film). Ovo ostvarenje zaista zaslužuje pažnju, a moje skromno mišljenje je da, i te kako, zaslužje i mnogo veću ocenu na IMDb-u. Matthew McConaughey je, i ovaj put, zablistao. Veliki pozdrav svima i jedno veliko HVALA za sav trud koji ulažete, da biste nam užitak učinili potpunim; svima koji se trude da sve bude na visini zadatka. Svaka čast, ljudi. Hvala vam, svima.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2022 u 19:49 |
|
Hvala na komentaru i preporuci. Gledam ovo.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2022 u 22:55 |
|
Kakav je film?
Divan. Kad budem počeo da verujem u sudbinu, duhove, i astralnu projekciju, biće film još divniji.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2022 u 23:37 |
|
Ovaj film je naisao na ostre i nepovoljne kritike i u Kanu, skoro pa i ismejan, a kasnije i od drugih brojnih kritcara, i ono u stilu veliki propust. pa da ne nabrajam. Pa sam ga preskocio. Ne pridajem veliku paznju ali kad ima dosta kritika, a ne neki bas konkretan komentar zasto treba pogledati, preskacem. Vidim da je skinut prevod bar 7k puta, a opet ovde dva komentara koji ne daju neki nagovestaj i neku preporuku.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2022 u 23:53 |
|
@AlexDeLarge
Ništa nećeš propustiti, ali ako član Đokser bude naglasio da ima potencijala i da je slojevito složen, e onda ga pogledaj. Pošto proučavam jednu knjigu, meni je ovaj film smeće, da sam ga gledao tada kada je izašao možda bi mi bio osrednji, onako, ništa posebno. Sve u svemu, .
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2022 u 00:10 |
|
Ok, hvala, u sustini stoji mi na hdd-u, nisam pogledao, vidim xyz kritika, niko od prijatelja nije gledao, ne mogu za svaki film da bunarim, volim Japan i istoriju i kulturu, kao i lknjizevnost, jedna od zemalja sa istoka, koju sam dva puta posetio i koja me je `fascinirala`, videh na forumu i njega i Miracol ( njega cu mozda pogledati, ok beogradski je prekinuo, gleda dosta, ali ne mogu `uhvatim` njegov ukus , sa dobar, los, `cudan`
, mozda je pre vise komentarisao, pa mu je dosadilo, ne znam), pa izneti detaljno utiske, ovaj cu preskociti. Slazem se !.Pozdrav! Ažurirao AlexDeLarge - 11.Listopad/Oct.2022 u 00:18 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2022 u 01:26 |
Nisam baš shvatio ovo, ali da razjasnim par stvari. McConaughey je meni institucija, on kad radi neku ulogu, nema greške. Tema
filma sugerira tzv. bromance, prijateljstvo koje je više od
uobičajenog, pa bi to meni bilo interesantno jer mejnstrim više nema
takvih naslova. Međutim, toliko nebrojeno nepogledanih trilera i kvazitrilera imam na rasporedu da stvarno ne znam kad ću naći vremena za ovaj. Uz
to kako već svi znate, odgulim pokoju azijsku "sapunicu" počesto, a tu
tek ima i bromance i romance napretek, tako da gornji film nije nešto za čim žudim jer možda nisam vidio dosad.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |