| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Robinson Crusoe Aka The Wild Life (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Robinson Crusoe Aka The Wild Life (2016)Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2016 u 01:09 |
|
Robinson Crusoe Aka The Wild Life (2016) ![]() Režija: Vincent Kesteloot, Ben Stassen Scenarij: Lee Christopher, Domonic Paris, Graham Weldon prema djelu Daniela Defoea Žanr: Animacija, Avantura, Komedija, Obiteljski Jezik: Engleski, Francuski, Njemački Država: Belgija, Francuska Trajanje: 90 min Matthias Schweighöfer ... Robinson Crusoe (voice) Kaya Yanar ... Papagei Dienstag (voice) Ilka Bessin ... Tapir Rosie (voice) (as Cindy aus Marzahn) Dieter Hallervorden ... Ziegenbock Zottel (voice) Aylin Tezel ... Stachelschwein Epi (voice) Ghadah Al-Akel ... Ping (voice) Tommy Morgenstern ... Pong (voice) Melanie Hinze ... Kiki (voice) Bert Franzke ... Edgar (voice) Tobias Lelle ... Pango (voice) Papagaj Tuesday živi na malom egzotičnom otoku sa svojim zabavnim prijateljima ali oduvijek sanja da jednog dana napusti otok i ode istraživati svijet. Kada jedne olujne noći na plažu naplavi čudno biće, Robinsona Crusoea, Tuesday u njemu vidi priliku da ode sa otoka i konačno vidi njemu dalek i nepoznat svijet. Robinson uskoro shvati da na pustom otoku treba pomoć papagaja i ostalih životinja, te iako imaju poteškoće u komunikaciji, jer životinje ne pričaju njegov jezik, uspiju živjeti u harmoniji sve dok se dvije divlje mačke ne odluče preuzeti nadzor nad otokom. Prevod je najavio: adm1r |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2016 u 08:35 |
|
juhuuuu
|
|
![]() |
|
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2016 u 23:06 |
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |