Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upomoć-linijski sony dvd player
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Upomoć-linijski sony dvd player

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ERICH View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ERICH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Upomoć-linijski sony dvd player
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 20:35
posjedujem sony dvp-ns32 (LINIJSKI DVD PLAYER)i ne mogu gledati neke divix formate na dved-u gdje ih je više komada,  reproducira samo neke a i prilikom toga ne ispisuje mi titl, u čemu je problem??????

snimio sam filmove, odnosno dvd u iso9660 level 1 ali svejedno mi se ponavlja greška , pomagajte ljudi.

POMOZITE LJUDI ILI ČU ONE U TRGOVINI DAVITI

Ažurirao žile
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 20:52
postoji vise vrsta filmova: avi, divx, mp4, mov,wmv, div,...pa su ti mozda neki filmovi u tim formatima a dvd ih ne cita pa zbog tog mozda neradi!!??
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 21:13
Na ovom sajtu mozes provjeriti koje formate tvoj player podrzava: http://www.videohelp.com/dvdplayers
Izgleda da taj payer ne podrzava Xvid
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 22:59
Originalno postovano od strane ERICH ERICH piše:

posjedujem sony dvp-ns32 (LINIJSKI DVD PLAYER)i ne mogu gledati neke divix formate na dved-u gdje ih je više komada,  reproducira samo neke a i prilikom toga ne ispisuje mi titl, u čemu je problem??????

snimio sam filmove, odnosno dvd u iso9660 level 1 ali svejedno mi se ponavlja greška , pomagajte ljudi.

POMOZITE LJUDI ILI ČU ONE U TRGOVINI DAVITI

Prvo,dobrodošao na forum.Naslov je prilično ružno izgledao tako da sam to editirao i prilagodio modelu kako bi svi naslovi trebali izgledati.
Isto otvorio si isti topic 2 puta.Drugi sam obrisao jer nije bilo odgovora,a jedan je dovoljan.

Ažurirao žile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.