Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - evo i mog kataloga:-))
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

evo i mog kataloga:-))

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
antonijaaa View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antonijaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: evo i mog kataloga:-))
    Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 14:46
http://rapidshare.de/files/12231133/mojkatalog.rar.html

Ažurirao antonijaaa
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 20:00
Antonijaa     brisi PMove.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antonijaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2006 u 20:08
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Antonijaa     brisi PMove.

Napravila sam mjesta
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antonijaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 12:37
Neki od vas su mi se javili da ne mogu skinuti katalog.Pa za one koji to ne uspijevaju ili izgleda mozda ne znaju, samo kopirajte taj link i to je to. Nema svrhe klikati na njega, a izgleda da mnogi to rade.

Pozdrav svima!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 15:30
click ili copy, isto je. skine ga do 68% i to je to...
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antonijaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 18:34
Hm, do 68% ? Ja sam ga evo upravo sad skinula cijelog.Ali evo ponovno cu ga staviti.Evo novi link.

http://rapidshare.de/files/12396195/mojkatalog.rar.html
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 19:28
Kakav click ili copy, oznaci link, kopiraj ga, upisi kod i downloadaj.
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2006 u 21:45

ej rodmane, nije mi prvi put... nesto nije valjalo...

sad je OK

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 02:24
Ama  ljudi ne budite smotani....kada prekopirate onaj link u  novi tab, izbrisite ono .htm tako da na kraju ostane samo  .rar

I onda imate dugme za autentikaciju, treba da ukucate neka yebena slova.....ukucate, a onda skinete katalog.

Ja je skinuh celu.....JU!
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antonijaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 20:03
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Kakav click ili copy, oznaci link, kopiraj ga, upisi kod i downloadaj.

Upravo to sam i mislila kada sam rekla copy, dakle oznaci/kopiraj link.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.