Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - serije trade
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

serije trade

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:51
ok.onda ima li tko hrt-rip aliasa??
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:52
Originalno postovano od strane Schindler Schindler piše:

ajde mi na pm pošalji email da ti pošaljem popis!!!

CEKAJ, NIJE MI JOS NI STIGLO
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:53
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

ok.onda ima li tko hrt-rip aliasa??

ROTFL
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:53
ma dobro samo da se dogovorimo!!!!
I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:54
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

Originalno postovano od strane Schindler Schindler piše:

ajde mi na pm pošalji email da ti pošaljem popis!!!

CEKAJ, NIJE MI JOS NI STIGLO

ma tako su ti ljudi nestrpljivi kad je o aliasu riječ...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:55
A MENI JE SERIJA SRANJE(BAR ONA JEDNA EPKA STO SAM GLEDAO)

VIDJET CEMO KAKVA CE MI BITI KAD POGLEDAM OD POCETKA
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:55
a koju si epku gledao??
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:56
STA JA ZNAM, A I BILO JE DAVNO I BIO SAM HIGH
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:57
i što se čudiš onda da ti je bila sranje??
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:57
ŠINDLERU POSLAO SAM TI MAIL NA PP
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 21:01
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

i što se čudiš onda da ti je bila sranje??

I 24 MI JE BIO GLUP KADA SAM GA PRVI PUT GLEDAO, ISTO HIGH I NEKA EPKA U DRUGOJ SEZONI
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 22:36
california jel te ne zanima nista drugo osim onog sto si napisala?
ak je tak onda imam sex i grad -3sezone
mucke - sve
friends -s1
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.