Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Designated Survivor (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Designated Survivor (2016)

Designated Survivor

Designated Survivor (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, misterij, akcija, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

David Guggenheim

Glavne uloge:

Kiefer Sutherland
  >  Tom Kirkman
Kal Penn
  >  Seth Wright
Maggie Q
  >  Hannah Wells
Italia Ricci
  >  Emily Rhodes
Adan Canto
  >  Aaron Shore
Paulo Costanzo
  >  Lyor Boone
Zoe McLellan
  >  Kendra Daynes
Italia Ricci
  >  Emily Rhodes
Adan Canto
  >  Aaron Shore
Tanner Buchanan
  >  Leo Kirkman
Natascha McElhone
  >  Alex Kirkman
Kiefer Sutherland
  >  Tom Kirkman
Maggie Q
  >  Hannah Wells
Kal Penn
  >  Seth Wright
Paramahansa Yogananda
  >  Mike Ritter

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2017 u 16:58
Odlicna serija.
Na vrh
Dragan B Jovanovic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dragan B Jovanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2018 u 18:57
Kiefer Sutherland bas omatorio.Serija moze da se gleda.
Na vrh
Josme View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Josme Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2018 u 17:43
Serija je super Censored

Ažurirao cersei - 15.Ožujak/Mar.2018 u 18:30
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2018 u 15:03
Ocena 8/10
Na vrh
vladablok9a View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladablok9a Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2018 u 11:55
1 sezona sasvim ok, druga klasicno americko proseravanje koje postaje apsolutno negledljivo. Jedva sebe nateram da odgledam sledecu epizodu, samo da se zavrsi ova sezona da je brisem iz moje liste serija koju gledam, jer je bukvalno pocela da vredja inteligenciju gledaoca
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2018 u 09:41
Otkazano nakon 2. sezone Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
vladablok9a View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj vladablok9a Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2018 u 23:40
Mora da su procitali moj komentar :)
Pakao kakva idijotarija u drugoj sezoni, dosao sam do 16 epizode gde mi se konacno mozak raspao od kolicine gluposti. Mislim sta reci kad pedsednik iskljuci sturuju u avionu kako bi bili nevidljivi za radare, ili strana drzava napravi teroristicki napad u americi, a sve to placa sa drzavnog racuna :) u sve to poveruje americki vodja i pokrene rat ... tu mi se mozak gasi ali mogu samo da zamislim kako ide dalje prica :)
Drzite se ljudi homelanda i blackiste, bezite sto dalje od serija koje imaju veze sa belom kucom

Ažurirao vladablok9a - 13.Svibanj/May.2018 u 23:45
Na vrh
stanko-bobinec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stanko-bobinec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 01:09
Prva sezona gledljiva a onda polako šabloniziranje epizoda da čovjek radije spava uz tv. Mislim da je Kifiju to najlošija serija.... ocjena 2
Na vrh
Turbobilisha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Turbobilisha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 10:23
U potpunosti se slažem sa prethodnim komentarima. Serija je u prvoj sezoni imala nekakvu dinamiku i priču, do duše prilično naivnu i nerealnu, dok je u drugoj katastrofa, bez cilja, mnogo neke američke patetike i gomila gluposti.. Najgora kineska kopija House of Cards...
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2018 u 21:22
Seriju je ipak preuzeo Netflix i obnovio za 3. sezonu Wink
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2019 u 05:50
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2019 u 18:50
Sad je i Netflix otkazao LOL Neće biti 4. sezone...
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2023 u 19:38
Prva sezona ok, druga slabija ( epizodu 22 sam odgledao bez prevoda ), treca sezona drasticno slabija ( odgledao sam celu sezonu bez prevoda )
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2023 u 19:59
Prva sezona mi jedino interesantna bila istraga oko rusenje kapitola, ali sve oko pretsednika i njegove politike i odluke su mi totalno bezveze i bilo mi uzasno dosadno.
Ako u drugu sezonu ima vise u vezi politike a sve manje istrage oko kapitola i novih pretnji kojih ih ocekuju i istrazuju, onda ne bih gledao dalje. Mozda ce ovo vredeti kad izadje https://www.imdb.com/title/tt5822112/reference/
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.