| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DivX player do 500Kn - što odabrati? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
veljac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DivX player do 500Kn - što odabrati?Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 10:34 |
|
Želim kupiti DivX player niže klase - do cca 500-600Kn. Po mogućnosti (opcija) da ima SCART ulaz za priključivanje videa, da prikazuje JPEG slike u normalnoj brzini (Pioneer DVDu kojeg imam treba nekad i po 20 sekundi za slijedeću sliku!!!) Naravno i informacija - što NE kupiti dobro bi došla. |
|
![]() |
|
Kingpin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Sijecanj/Jan.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 25 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 21:58 |
|
Samo traži za Philipsa bilo koji model.Izgleda da se Philips najbolje pokaza za prikaz titlova prilikom gledanja xvid-a. Nedostatak je mali da i kod najnovijeg patcha firmwarea nema podršku za slova š i ž. Dok ostali plejeri nemaju uopće podršku za slova sa kvačicama č,ć,š,ž i đ.Ja osobno posjedujem Philips 737.Ali sam predhodno opisa da postoji mali exe. AVISUB kod kojeg ove gori navedene prepreke možeš izbjeći pa ti firmware bilo kojeg uređaja nije ni bitan.ALI VELIKO ALI,ovaj pogram AVI SUB ne proradi uvik,tako da se vraćamo na pravilo broj 1.
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 22:40 |
|
www.xoro.co.yu
Ppogledaj ovu masinu. Pravi se u NEMACKOJ i sklapa se u NEMACKOJ. Cita sva nasa slova Š Đ Ć Č. Cita bez ikakvih problema i Xvid i bilo koji drugi format (ukljucujuci i nero digital) . Jedan je od malobrojnih (samo jos 10-ak modela ) koji ima BIT RADE AJUSTER ,koji ne dozvoljava da dodje do desinhronizacije slike i zvuka . Najbolje ocenjeni DVD/divX player u Evropi u poslednje 3 godine. Imas modele 415 , 402+ ili 3100 koji u sebi ima ugradjeni i radio ! U Srbiji kosta oko 80EVRA. |
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2006 u 01:20 |
|
Imaš i Sky Vision,ja imam dva komada i šljakaju bruka dobro!Sva naša slova ć,š,đ,ž i iste su veličine kao dvd slova!
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |