Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Novosti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - AdBlock Plus i naš sajt
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

AdBlock Plus i naš sajt   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8910
Korisnik
Poruka
Komiža View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Komiža Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2020 u 22:41
Pitanje: pitalo me pri skidanju titla želim li dopustiti multiple download i stisnuo sam "block" umjesto "allow" pa mi sada dopušta skidanje samo jednog titla, Kako da to poništim i dozvolim skidanje više titlova?
Na vrh
PALASUS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PALASUS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2021 u 20:44
A ja do sad nisam ni znao, da se može skinuti više odabranih titlova odjednom. Bio sam siguran da to može ali do sad nisam ni trebao. Vjerovatno so koji kvadratići, koje se odkvaka. Ako je nešto posebno da se uradi, ako ima tko vremena pa mi može nakratko objasniti.
Na vrh
PALASUS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PALASUS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2021 u 20:51
E pa gledao sam pa nikako, da nađem, kako se skine više titlova odjednom. Pa isto je ako jih tražiš pa umijesto da jih označiš, skidaš jih odmah. Tako i tako idu svi u odabranu mapu.
Na vrh
djura-djurdjevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djura-djurdjevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2022 u 09:49
tra\i mi nekakvu prijavu i upis loyinke u KODI ju jel neko yna kako se ovo pode[ava ili isklju;uje hvala unapred svima dobre volje
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2022 u 10:40
AdBlock i Kodi nemaju veze jedno s drugim.
Ako Kodi traži prijavu, onda je problem u Kodiju, a ne ovdje - ovdje su svi titlovi javno dostupni bez ikakve prijave.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8910
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.