Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - .rmbv
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

.rmbv

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: .rmbv
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 11:45
našao sam neke serije sa ovom ekstenzijom,kakav je to format?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 12:25
Naravno, to je video ekstenzija.Fajlove možeš da puštaš sa Realplayer-om.
http://www.download.com/RealPlayer/3000-2139_4-10255189.html

U .avi možeš da konvertuješ sa programom WinAVI Video Converter:
http://www.winavi.com/en/download/download.htm

ili sa ImTOO RM Converter:
http://www.tomdownload.com/multimedia_design/video/imtoo_rm_ converter.htm

Ažurirao darije
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 20:26
a jel velka razlika u kvaliteti-mislim ima alias-1.season u ovom formatu za 2 i neš gb a ima i u .avi formatu za 7 i neš gb!!
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:04
format je Real Video i Real Audio

ako mene pitas i nema bas puno vece razlike, najveca razlika je u zvuku

a koji je bolji od ovih programa za pretvarati u avi

Ažurirao oko-2
kick-ass
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:25
pa sad da 2 i 7gb nema razlike..al isplati li se to skinut pa onda iz tog ripat u .avi il dvd?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:27
ne

ne mozes dobiti iz lose kvalitete dobru
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:30
al ovaj lik oko-2 kaže da nema razlike u kvaliteti između .avi i .rmbv
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:34
ja sam skidao neke serije i jako je losa kvaliteta, u tom formatu jedino skidam sazetke utakmica(nasa petica je sranje i to nisu sazetci) jer mi to ne treba u dobroj kvaliteti i kada pogledam izbrisem

zasto onda nisu sve serije u tom formatu? zato sto je los
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:37
o.k. držat ću se ja i dalje .avi-ja
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 21:40
probaj skinuti jednu epku pa sam procijeni
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2006 u 23:10
Originalno postovano od strane oko-2 oko-2 piše:

format je Real Video i Real Audio

ako mene pitas i nema bas puno vece razlike, najveca razlika je u zvuku

a koji je bolji od ovih programa za pretvarati u avi

Pa mogu da se složim sa tobom da nema neke velike razlike? Inače neki filmovi ( serije, inserti....)  se stavljaju u real formate zbog mogućnosti direktnog puštanja na netu ili tome sličnog ....
Što se mene tiče bolji mi je WinAVI Video Converter, mada u principu je sve to stvar navike...
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2006 u 13:38
ja do sada sta gos da sam skinuo u rmvb formatu, najveca razlika je bila u zvuku, a video skoro isto, naravno da je avi bolji ali ja sam i sa ovim zadovoljan zato sto je slika super
kick-ass
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.