Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da nebi opet bilo :)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaDa nebi opet bilo :)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
TheRival View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Da nebi opet bilo :)
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 03:37
Pozdrav administratorima, moderatorima i ostalim voditeljima foruma i cijele stranice titlovi.com
Pošto ne mogu slati PM poruke više članova od jednom da ovako pitam sve onda.
Da se ne bih opet zeznuo, zanima me iduće;
pošto imam DOSTA prijevoda sa BluRay diskova, a pošto ne želim opet zaraditi neku opomenu, zanima me samo je li uopće dopušteno postavljati prijevode sa BR diskova, naravno ako ne stavim da je autorski prijevod? Jer ako tako smijem da samo uploadam prijevode, a da ne označim autorski da je, jel' to dopušteno? Naravno moram naglasiti, vjerojatno i sami znate da neki nemaju potpise, negdje piše CROATIAN samo ili media group tako nešto, nebi mijenjao ništa u njemu znači. Pa me zanima, je li za to imam dopuštenje ili se ne smiju ti prijevodi uopče stavljati? Smile
Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 09:28
Pa da, da ne bi bilo opetWink 

mislim da ti je već odgovoreno bilo da se ripovat može sve i da ima čak i grupa za one koji većinom to rade.

Vidiš gore na vrhu razna pravila, tamo ima i pravilo da ne označavaš kao autor nešto što ti nisi preveoWink

Samo malo čitanja pravila.

A titlove ripovane označiš u release ovako:

Full Bluray / (za koju ili koje verzije odgovara)

FULL Bluray / HDRip.XViD.AC3-ETRG 
FULL dvd / HDRip.XViD.AC3-ETRG 
Ili što već ripuješ

+PROČITAT PRAVILA

A što se tiče tvojih poruka, provjeri si da ti nije pun sandučić, to je do tebe.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.