| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
TheRival
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Tema: Da nebi opet bilo :)Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 03:37 |
|
Pozdrav administratorima, moderatorima i ostalim voditeljima foruma i cijele stranice titlovi.com
Pošto ne mogu slati PM poruke više članova od jednom da ovako pitam sve onda. Da se ne bih opet zeznuo, zanima me iduće; pošto imam DOSTA prijevoda sa BluRay diskova, a pošto ne želim opet zaraditi neku opomenu, zanima me samo je li uopće dopušteno postavljati prijevode sa BR diskova, naravno ako ne stavim da je autorski prijevod? Jer ako tako smijem da samo uploadam prijevode, a da ne označim autorski da je, jel' to dopušteno? Naravno moram naglasiti, vjerojatno i sami znate da neki nemaju potpise, negdje piše CROATIAN samo ili media group tako nešto, nebi mijenjao ništa u njemu znači. Pa me zanima, je li za to imam dopuštenje ili se ne smiju ti prijevodi uopče stavljati? ![]() |
|
|
Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 09:28 |
|
Pa da, da ne bi bilo opet
mislim da ti je već odgovoreno bilo da se ripovat može sve i da ima čak i grupa za one koji većinom to rade. Vidiš gore na vrhu razna pravila, tamo ima i pravilo da ne označavaš kao autor nešto što ti nisi preveo ![]() Samo malo čitanja pravila. A titlove ripovane označiš u release ovako: Full Bluray / (za koju ili koje verzije odgovara) FULL Bluray / HDRip.XViD.AC3-ETRG FULL dvd / HDRip.XViD.AC3-ETRG Ili što već ripuješ +PROČITAT PRAVILA A što se tiče tvojih poruka, provjeri si da ti nije pun sandučić, to je do tebe.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |