Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - poklanjam SIMPSONS
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

poklanjam SIMPSONS

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 16:35
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

ne još...jedan frend mi je obećao dvd-rip skinut pa ću ovo dat kad budem ziher..

ima ti ja DVD-rip
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 16:35
good for you
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 16:36
e da i čestitam na 900.postu,na koju si foru uspio tolko napravit...
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 16:37
Pa spam naravno
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 16:37
Originalno postovano od strane spooking93 spooking93 piše:

good for you

mislio sam da napravimo neku razmjenu ili nest
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 16:53
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

Pa spam naravno

a speedy nemam ti ja baš nešto,samo taj lost,malcolm in the middle1.sez.,clone warse,planirao sam skidat kod frenda još nekih serija pa sam pitao jel će velikodušni speedy još kaj djelit da se ne mučim sa skidanjem
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 17:23
spooking, sto ti treba od serija? mene zanima tvoj clone wars...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 17:25
planirao sam skinut: lost dvd-rip,desperate housewives,taken,24,alias,malcolm in the middle(od2.sez.),dark angel,tru calling,roswell i tak.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:29
surtur što ti imaš?
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:47
band of brothers
dune
monty pyton's flying circus
Mr. Bean(sve-14 epizoda)
mucke(5 sezona)
red dwarf
seinfeld(4sezone)
seinfeld(sve sezone)
st:enterprise

i uskoro jos ponesto nabavljam, ali o tome kada dobijem...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 19:50
band of brothers isto imam,to zaboravih spomenut,kao i pride&prejudice al to nisam gledo nit neću.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,154 sekundi.