| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Filmovi vase mladosti ... |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |
Darius
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 14:09 |
|
sjecam se jedne epizode Sledge Hammera kad je on pokusavo deaktivirat bombu
i svi u postaji su to gledali na tv-u te navijali hammer hammer, a onaj njegov sef koji je snjim sve zivce pogubio vice bomba bomba. bas je bilo ok |
|
![]() |
|
twiggy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 22:44 |
|
A kad je pojeo krofnu na kojoj su bili ubojicini otisci u šefovom
uredu, a šef zamračio... Ili kad je igrao bilijar pa spičio šefa kuglom
u glavu... Ne znam sjećate li se zadnje epizode (bilo je prije na
hrt-u, na novoj nisu pustili sve epizode), kad je stajao sa partnericom
za šankom pa ju pita: "Dori hoćeš li se udati za mene?", a ona njemu
sretno: "Hammeru, jel ti to ozbiljno?", te ju on pogleda i hladno
okrene glavu i kaže: "Ne." i završi serija. Cijelu seriju čekaš taj
tren, ali on jednostavno mora usrat. Legenda
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2017 u 10:11 |
|
Polomih se ne bih li našao kakvu "Filmovi vašeg detinjstva" temu, ali eto iskopao sam samo ovu. Navešću mali deo filmova koje sam voleo odrastajući, kao klinče dakle, ta mlad sam valjda i sada, no zanimljivije je navesti one naslove iz mog detinjstva.
Kako sam filmski svaštojed, ima tu svega... Road Warrior The Warriors Wizard of Oz vražiji Flipper....delfin koji je gotovo svakog trećeg dana bio na jednom od avaj svega dva kanala koliko smo samo i mogli imati, back in the '80s. The Magic Flute...o, da, obožavao sam ladno jedan Bergmanov film sa svojih 8-9 godina,no to ne treba da čudi kod ove filmske verzije bajkovite opere. Bud Spencer/Terence Hill filmići, nezaobilazni, kao i tona hongkongških kung fu filmova koji su mi takođe obeležili detinjstvo. Escape from New York Evil Dead koji me je uveo u svet filmskih horora, iz kojeg nikada više nisam izašao 2001 A Space Oddyssey... je isto uradio za moju strast prema SF-u, lepotom kadrova, jer ga zapravo ništa razumeo tada nisam, ali je svakako bio nesvakidašnje ludo filmsko iskustvo koje nikada neću zaboraviti. The Good, the Bad and the Ugly kog do iznemoglosti gledah na VHS-u, sa sve nemačkom sinhronizacijom... Louis de Funes komedije, koje su mi detinjstvo ispunjavale čestim osmesima Zapravo ih je previše, suludo je pokušati navesti i trećinu filmova koje sam voleo samo do tamo negde svoje 11-12 godine, gotovo sam živeo po bioskopima, dok sam samo slučajno na tv-u mogao propustiti film. Neka ga samo ovo navedeno... Koje filmove ste vi voleli kao klinčad? ![]() Ažurirao puppet_master - 27.Lipanj/Jun.2017 u 10:40 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |