| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pomoc znalci!!!! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sile
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 19.Prosinac/Dec.2002 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 100 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pomoc znalci!!!!Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2003 u 11:48 |
|
Napravio format "C" instaliro XP sve programcice instaliro ponovo izmedu ostalog i bsplayer najnoviju verziju i vidi kurca u slamnatom sesiru kad ocu pokrenit film on mi javi tamo neki prozor da je neka greska u modulu "MMswitch.ax", i tamo da mogu close i continue ja ponovo pustim film i opet isto. Ajde instaliro stariju verziju isto javlja instaliri neke druge playere izmedu ostalog i RadLight u kojem sve radi. Od codeca imam Xvid Mpeg 4 i nimo pa sam nakrko i ffdshow i sta ti ja sve znam koje ne kombinacije ma ni da mrdne al sve je funkcioniralo do prije instaliranja XPprof. a imo do onda milenijuma,Ako iko zna neko rjesenje samo daj??!!!
|
|
|
www.media-project.org
|
|
![]() |
|
Doktor-X
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 25.Svibanj/May.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 242 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2003 u 21:15 |
|
odi na ftp://ftp.relline.ru/pub/win/graph/klcodec205f.exe to je K-Lite Codec Pack full nakon tog bi sve trebalo da radi |
|
|
Mess With The Best
Die Like The Rest |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |