Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Primjedbe na moju moderaturu:)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Primjedbe na moju moderaturu:)

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 22:41
kurcoljubac
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 23:30
guzičar
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 23:48
Bila tri prijatelja: pijanica, pušač i peder. Ukaza im se jednom Bog i reče prvo pijanici:
- Ako još jednom popiješ i gutljaj alkohola odmah ideš u pakao.
- Što se tebi tiče; (obrati se pušaču) ako povučeš ma i jedan dim odmah ideš u pakao.
- A što se tebe tiče; (obrati se pederu) ako se još jednom budeš jebao u dupe odmah ideš u pakao.
Ode Bog. Pijanica će odmah poslije toga:
- Ma što mene briga za njega, ni'ko meni ne može zabraniti da pijem! Uzme bocu i cugne, te odmah padne mrtav. Dok ja padao, ispadne mu iz džepa kutija cigara.
Peder će pušaču:
- Ne saginji se, majke ti, inače obojica ginemo!!!!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 01:18
Na vrh
StefB View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj StefB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 01:43

Evo prijedloga!

Na siteu postoji hrpa titlova koji ne valjaju ništa. Budući da to meni jako ide na živce, zamisli tek kako je onima koji engleski ne kuže i gledaju cijeli film s lošim prijevodom i na kraju neznaju o čemu se radi. Imam prijedlog da se stavi neka vrsta ocjenjivanja titlova, ono od 1 do 5 zvjezdica. Bilo bi svima lakše kad bi odma vidjeli koliko je prijevod dobar.

Čak bi mogli malo selektirat prijevode i obrisat one s lošim ocjenama, pa da ne bude 20 prijevoda za isti film.

I još jedan prijedlog!

Već sam ga negdje naveo na forumu, ali sam zaboravio gdje. Da se stavi kod uploada titlova, za kolko je CD-a koji mu je FPS i dali je za DvdRip ili za one snimljen u kinu ili za one skinute s TV-a.

Mislim da bi svima život bio lakši!

Inaće sve ostalo je OK!

Pozdrav!

StefB
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 02:04

prvo što je nedopustivo na ovom sajtu, svako može okačit doslovno SVE kao titl, bez registracije i logiranja, bez ičega! zato ima toliko smeća u titlovima.

drugo, često imaš problema kod uploada, pa probaš dva-tri puta, a onda ispadne da su uploadana tri ista titla. I koliko ja vidim, niko to ne briše...tu je problem.

a to s ocjenama ti je ok.

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2006 u 22:09
Zato je moj forum najbolji jest da ne možete okačit titlove.Svi ste pozvani
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,146 sekundi.