Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Peporuke!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Peporuke!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Petar Pan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Petar Pan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Peporuke!!
    Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 16:53
Posto vidim da tu stvarno ima velikih ljubitelja filmova..molio bih vas da mi preporucite neke novije ali stvarno dobre filmove..i to zanra komedije i trilera..e samo to..unaprijed hvala!
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 17:08

A KILLER WITHIN

DEAD BIRDS

UNDERTOW

A CUP OF MY BLOOD

SAW 2

THE PROPHECY: FORSAKEN

DE INDRINGER

ANTHONY ZIMMER

A HISTORY OF VIOLENCE

EXORCISM OF EMILY ROSE

Toliko od novijih trilera.

I PRISON BREAK, serija, obavezno.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 17:30
saw 2 bas i nije thriller
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 17:33

Pa nije ni Emily Rose, ako tako gledaš.

Dajte par dobrih komedija ko je gledo

Ažurirao kl0kan
Na vrh
Petar Pan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Petar Pan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 17:42
E puno hvala... e sad ajmo jos koju komediju..
Na vrh
Dogy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dogy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:05
Road Trip, ali to ste ziher svi gledali. Sjećam se lomova kad smo ja i frend na praksi na laptopu to gledali.. :)))))))
Ali G filmovi... Kad prca victoriu i beckhama.
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:14
wolf creek

ali bez prevoda
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:39
daj meni preporucite neke STARE filmove, ono, crno-bele ali u boji
sve, od drame do ratnih ali ne komedije i horore
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:51
Evo ti dva stara Kubrickova,neces zazaliti :

Killing (1956)
Dr.Strange Love (1964)

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:54
kubrikove sam sve filmove gledao(valjda) uglavnom, gledao sam ta dva i genijalni su, mozda ih ponovno budem pogledao
ali njegov najbolji film mi je clokwork orange, jebeno dobar, medju najbolji 10 svih vremena
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:57
dobri stariji filmovi : some like it hot, 12 angry men, dog day afternoon, stand by me,texas chainsaw massacre, clockwork orange, the shining, one flew over the cockoo's nest, dr. strangelove, it's a wonderful life, sunset boulevard, the third man, m (zakon film), the apartment (sa j. lemmonom), irma la douce...........
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 18:58
ako netko ima vecinu tih filmova sto si naborojao neka mi se javi 
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 19:16
imam ja sve te filmove koje sam nabrojao i još dosta dobrih.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 21:50
Od novih komedija jedina koju sam uspio prožvakati je The 40 Year Old Virgin. Iznenadio sam se kako me neka nova komedija nije uspjela razočarati. Preporučam.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Petar Pan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Petar Pan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 22:31
@toknezev

Eh i ja sam je gledao neki dan..i stvarno je OK..a danas sam skinuo The Dukes of Hazzard..pa budem vidio kak ce to biti
Na vrh
Petar Pan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Petar Pan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 01:07
Evo pogledao sam The Dukes of Hazzard...i prosjecan film..ocekivao sam puno vise...kad sam vidio ocjene na IMDB-u..
Na vrh
king View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj king Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 01:41
ako vas zanimaju stari [pa i novi] dobri, klasicni filmovi, pogledajte spisak ovde Trazim Filmove
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 02:18
pogledajte grad vampira, onaj stari, pa da vidite šta je hotor

inače posjetite moj sajt i kliknite mi na 2 google reklame : http://ipod-millenium.blogspot.com

bit ću vam jako zahvalan
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.