| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
dodjela oskara |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mladen77
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: dodjela oskaraObjavljeno: 28.Veljaca/Feb.2016 u 19:36 |
|
Pozdrav svima.
Posto na chatu ovog sajta nikad niko nije online odlucio sam da napravim novu temu, nadam se da ce neko vidjeti i odgovoriti. Planirao sam gledati dodjelu oskara nocas, ali nisam nikad prije pa bih volio da mi neko isprica kako ide ceremonija, kad pocinje dodjela nagrada i koje idu zadnje. Posto program na na rts-u pocinje u pola 3, a zavrsava u pola 9 :o (na hrt-u pocinje i ranije, u 1), kad bih ja trebao ustati otprilike da vidim dodjelu za najbolji i film i najboljeg glumca? Mogao bih ja lagano izdrzati cijelu noc, ali ipak imam sutra dosta obaveza. Poz jos jednom
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2016 u 23:02 |
|
Pozdrav jarane. Pa sta da ti kazem,svake godine isto. Ceremonija ide dobro ali je dodjela nagrada malo zatajila. Najbolje ti je da ustanes poslije zavrsetka dodjele i pogledas na Facebooku ko je dobio Oskara, mada imam neki dobar osjecaj da ce Leonardo Di Caprio dobiti Oskara po prvi put. :D Evo posto ja jedini drzim ovu temu u zivotu,mozemo ovdje pisati i za sledecu dodjelu Oskara, 2017 godine.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |