Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zvuk trči
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

zvuk trči

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: zvuk trči
    Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 22:00
išao sam si spojiti terminator 3 no kada  sam si izripao film iz divx-a u dvd zvuk mi je počeo jednostavno trčati inači koristim divxtodvd za ripanje i uvjek mi piše da će mi zvuk kasniti 498ms što je neprimjetno no sada mi kasni i po 2,3 sec iako piše da kasni 498ms u čemu je problem?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 23:59
znaci zvuk "TRČI" ludo
kick-ass
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 06:29
daj daj ja za ozbiljno ti me zahebavaš ako znaš odgovori ako ne nemoj
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 12:48
daj pa malo se salim sta se ljutis, mislim da ti je problem u software-u
kick-ass
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 13:58

Nebi rekao jer sada sam spržio corps bride i sve je uredu pretpostavljam da je film možda nekako zaštićen dakle slike ima a zvuk nije usklađen, sada neznam šta da radim jer mi je terminator 3 dosta bitan a ne šljaka,možda da skinem neku noviju verziju filma pa onda da vidim,nisam pametan

Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 14:27
pretpostavljam da je film u 5.1 zvuku. ili ti ac3.došlo je do desihronizacije slike i tona.restartaj komp. a prije toga deinstaliraj ac3 filter....sa virtualom će ti najbolje ići
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 16:05
sa virtualomdub sam ga i spoio na kompu sve je ok dok na dvd ne
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 16:31
Probaj uradi isti film sa Nero Vision Express-om i FFDShow-om i nećeš imati nikakvih problema!!!!
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 22:01
ako si ga radia u virtualu,prilikom ubacivanja filea u virtuala je si odma na početku dobija upit "da li želiš presnimiti rewrite sound,yes ili no...ako si klik na yes onda dobiješ to šta se tebi desilo,zvuk je ispred slike ili obrnuto.probaj opet ali ovaj put klik na NO.još  nešto izaša je novi Xvid codec od 20.12.2005.malkac je bolji od Koepijevog xvida codeca
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 09:20
Ne nikakvu poruku mi nije izbacilo  i imam novi codec,kažem na kompu sve je uredu dok na dvd ne
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2006 u 19:53

Na koji Dvd,misliš na ove linijske "kucne" pleyere? Ako na njih mislis onda,nema rješenja jedino ako bi u detalje objasnija postupak kako si sve i šta klika

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.