| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ierey-san. Ispoved samuraya Aka The Honored Priest: Confession of a Samurai (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ierey-san. Ispoved samuraya Aka The Honored Priest: Confession of a Samurai (2015)Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2016 u 23:03 |
|
Ierey-san. Ispoved samuraya (2015) Aka The Honored Priest: Confession of a Samurai ![]() Režija: Egor Baranov Scenarij: Ivan Okhlobystin, Roman Vladykin Žanr: Triler, Drama Jezik: Ruski, Japanski Država: Rusija Trajanje: 100 min Oleg Almazov ... Chinovnik Alina Babak ... Katya Oleg Bilik ... Voditel Lyudmila Chursina ... Borodina Nikita Efremov ... Dormidont Darya Ekamasova ... Eryomina Artyom Fedotov ... Sanya Teplitskiy Japanski pravoslavni sveštenik Takuro Nakamura, ili otac Nikolaj, biva prinuđen da se skloni iz Japana pošto se našao u centru obračuna klanova. Dobija crkvenu službu u zabačenom ruskom selu. Ali ni u ovom naizgled mirnom selu, situacija nije tako bezopasna. Glavnu ulogu tumači američki glumac, japanskog porekla, Cary-Hiroyuki Tagawa, a kuriozitet je da je posle snimanja filma, glumac primio pravoslavnu veru. Prevod je najavio i tekst za temu uradio: carnojevic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1846 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2016 u 11:28 |
|
Ovo zvuci vrlo interesantno. Javljam svoje utiske i ocenu filma!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2016 u 15:49 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |