Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - molio bi pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

molio bi pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: molio bi pomoc
    Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 08:13

skinuo sam nove filmove napr.  Oliver Twist 2005 DvDscr Xvid Ac3 Babies    Wedding.Crashers.WS.UNRATED.DVDRip.XViD-ALLiANCE_ 2cd

muziku iz filma imam   ali sto govore se necuje   sta mi je potrebno da dobijem i ostali zvuk iz filma    ovak je kao gluho njemi film s muzikom

pomagajte

hvala

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 13:04

mi treba    niviji AC filter   sta mi treba  pomognite 

da ne pucam codeke bezveze   kome radi zvuk na tim filmovima normalno, koji AC filter ima ???

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 13:39
Darije, daj pomozi mom cimeru, ovo je tvoja uža specijalnost   
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 15:14
Ja sam skinuo wedding crashers od alliance i imam zvuk bez ikakvih problema
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 15:41
Ma pomogao bih mu ja, ali nisam siguran u čemu je problem! Da je napisao da ima DVD sa 5.1 zvukom, pa ga pusti na linijskom plejeru, pa se čuju samo pozadinski zvuci... bilo bi OK, ali DivX - nemam pojma!!! Nije logično da se jedni čuju a drugi ne. ( ili ja nisam obavešten)
Jesi li probao iste filmove da pustiš na nekom drugom kompu? Nećeš pogrešiti da staviš novi AC3, ali mislim da ništa nećeš dobiti.... U svakom slučaju probaj!!!
http://www.free-codecs.com/AC3_Filter_download.htm
Iskreno mislim da ti .avi fajlovi nisu dobri.....
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 16:24
Evo Wedding Crashers od Alijanse i kod mene radi ok. Nisam ni znala da ga imam
Na vrh
meca21 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj meca21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 17:13
Moguce da je u kodecima problem.Probaj da pogledas sa GSpot-om. On ce ti javiti koje audio i video kodeke imas i koji su ti potrebni da bi pogledao film.Ili ako si skoro instalirao neke nove kodeke,pa oni prave problem .Pogledaj takodje u podesavanjima za ac3 da li ti je on preferirani filter
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 18:23

Wedding Crashers   kod njih moram jako pojacat da cujem zvuk  to je ok

al kod olivera se cuje kako ljudi hodaju  muzika u filmu ali  njihov govor  nis   samo otvaraju usta!!!  neznam zasto

probat cu s novim ac filterom

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 18:24
nevalja ni sa novim ac filterom
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 19:54

A kakav je Oliver?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 20:02
Skini ovaj program: AVIcodec
http://avicodec.duby.info/
i učitaj Olivera u njega. On će ti pokazati koji su codec-i, što video, što audio korišćeni za film. Onda , takođe pomoću ovog programa, pogledaj da li te codec-e imaš instalirane. Ako ih nema na popisu, skini ih i - rešen problem!!!
Mada ja još uvek verujem da ti je avi fajl zeznut!!!!

Ažurirao darije
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2006 u 23:57

ajde probat cu     hvala

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 00:01

AVIcodec   kAZE MI DA SVE STIMA   DA MOJI CODEKI SVE PODRZAVAJU 

IZGLEDA DA JE FILE  AVI SJEBAN

IMAM AC 3   INSTALIRAN I FFDSHOW I NIKAD NISAM IMAO PROBLEMA 

FALA JOS JEDNOM

Na vrh
bad santa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bad santa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:04
nije sjeban. Pogledaj u plejeru da li možda imaš uključeno bass boost ili ekvilajzer krivo složen ili tak neš. a imam taj rip i šljaka sve 5. 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:13
Originalno postovano od strane bad santa bad santa piše:

nije sjeban. Pogledaj u plejeru da li možda imaš uključeno bass boost ili ekvilajzer krivo složen ili tak neš. a imam taj rip i šljaka sve 5. 

Bato, rešen problem odavno. Bio je problem u codec-ima.
Na vrh
bad santa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bad santa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:51
nije mi se dalo sve čitati LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.