| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Noi e la Giulia Aka The Legendary Giulia and Other Miracles (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Noi e la Giulia Aka The Legendary Giulia and Other Miracles (2015)Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2016 u 17:14 |
|
Noi e la Giulia (2015)
![]() Režija: Edoardo Leo Scenarij: Fabio Bartolomei (book), Marco Bonini (screenplay), 1 more credit » Žanr: Komedija Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 115 min Uloge: Luca Argentero ... Diego Edoardo Leo ... Fausto Anna Foglietta ... Elisa Claudio Amendola ... Sergio Stefano Fresi ... Claudio Sergio, Fausto Diego i Claudio moraju da se bore sa Camorra da bi pokrenuli seoski turizam. Preveo/la: donatodibergamo |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2024 u 19:56 |
|
U najmanju ruku zabavna i interesantna komedija. Voleo bih da sam video bar jos neke stvari koje im bi se desavale , a i ne svidja mi se sam kraj . Carlo Buccirosso i Alfa Romeo Giulia
su ukrali sou. Anna Foglietta mi je unela svezinu. Ostai su onako standardni, manje ili vise. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |