Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - UBACIVANJE TITLA NA DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

UBACIVANJE TITLA NA DVD

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
viky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 19:02
to i ja znam napraviti ali kad od nekog dobiješ film sa zalijepljenim titlovima šta onda?
Na vrh
viky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj viky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 20:28

HVALA VAM SVIMA NA SUGESTIJAMA U VEZI PREKRIVANJA TITLOVA CRNOM TRAKOM.PROBLEM SAM RIJEŠIO SA NERO DIGITAL (NERO RECODE)

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2006 u 20:36
Konacno.

I pretpostavljam, nisi nista sekao/sekla  sto se tice formata slike?
Mislim, nema smisla to ciniti kada se moze prekriti. Cini mi se da je domba u startu to pomenuo ali zasto izmeni tehnologiju, pobogu domba?

ISPRAVKA:

Imate jedno jako dobro uputstvo na balcansat.com-u kako ubaciti tiltove u dvd, i jos mnogo toga vezano za video i audio.

Samo....morate bit regovani.

Ažurirao BELI
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 00:21
Originalno postovano od strane Kingpin Kingpin piše:

jEBALI VAS TITLOVI KOJI SU LIPLJENI NA FILM!!! MORAT ĆU STAVIT JEDAN TUTORIAL KAKO DA SE TI JEBENI TITLOVI NE LIPE NEGO DA BUDU PRAVI KAO I KOD ORIGINALA DA SE MOGU SA OPCIJOM STAVIT I MAKNUTI....MA KAKO POPIZDIM KAD LJUDI SA SVOJIM NEZNANJEM TO RADE!!!

Pa bato , što ne staviš? Kad bi svako lepo stavio po nešto korisno, gde bi nam bio kraj. I koji ti je vrag , šefe, što se ljutiš?
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 13:36
Originalno postovano od strane viky viky piše:

HVALA VAM SVIMA NA SUGESTIJAMA U VEZI PREKRIVANJA TITLOVA CRNOM TRAKOM.PROBLEM SAM RIJEŠIO SA NERO DIGITAL (NERO RECODE)

kako si to uspio s tim programom? koliko ja znam to je isto što i dvd shrink.
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 15:46
eto da i ja nešto korisno napravim napravio sam tutorial za ubacivanje titlova ali je velik 252 kB pa ga nemogu uploadati . stoga ako ikome treba nek napiše pa mu ga pošaljem na mail
Na vrh
marik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2006 u 09:10
Kvragu, vi ste svi zajebani, ja sam radio sa svim tim programima i odlučio skratit priču, pa sam nabavio WINAVI converter, moš svaki film lagano iz divx/xvid formata pretvorit u dvd fajl sa titlom nalijepljenim sa tri klika mišem i dobijete za 45 minuta dvd film. Program možete skinut na jednom od piratskih sajtova, ima jedan Phasedll.com-upišite u google pa ćete nać. Isti program vam može i dvd pretvorit u divx. A imam i program za stavljanje mdvd titlova na dvd , al to može sam ona kompu, on vam ne lijepi titl, već ga samo prikazuje preko dvd slike. Zove se PDVDsubtitler
Na vrh
doktorrr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj doktorrr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2006 u 19:27
Moze li neko da objasni postupak pravljenja dvd-a pocevsi od snimljenog materijala na altdvb-u pa dalje i koji je program najbolji za rad sa titlovima kada ih stavljate na dvd?
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2006 u 23:28
Za pretvaranje mpg ili avi filova ja osobno koristim nero digital (vision express 3) i onda samo ubacim titl. ako ti treba tutorial samo javi
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2006 u 03:47
Bolje ga okaci ovde
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2006 u 22:42
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Bolje ga okaci ovde

nemogu, uspio sam ga smanjiti na 127 kB ali i to je previše
mislim da bi bilo dobro kad bi se upload povećao bar na 500 kB
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,473 sekundi.