Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koja DVD pržilica se najbolje iskazala?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koja DVD pržilica se najbolje iskazala?

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 05:50
bolje da si pioneera uzeo...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 09:23
Najbolje da je plextor uzeo
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 11:50
Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

FlextraLink - Nema više straćenih diskova

FlextraLink, predstavlja fleksibilnu tehnologiju upisivanja na podataka na CD koja sprečava pojavu koja nosi naziv buffer underrun, uzrokovanu pražnjenjem memorijskog buffera, pa samim tim sprečava snimanje diska na kome se nalaze ne upotrebljivi i nečitljivi podaci. Tokom čitavog procesa snimanja FlextraLink konstatno prati stanje memorijskog buffera, u cilju što kvalitetnijeg snimanja. U slučaju da kapacitet memorijskog buffera padne ispod 1% ukupnog kapaciteta, FlextraLink će automatski zaustaviti proces snimanja i zapmtiti lokaciju na kojoj je snimanje zaustavljeno, kako bi sprečio degradajiju medija na koji se upis vrši. Onog trenutka kada se memrijski buffer napuni dovoljnom količinom podataka, dolazi do rekalibracije uređaja i proces upisivanja podataka se nastavlja tamo gde je i prekinut. FlextraLink pri tome troši minumum sistemskih resursa, što znači da je sistem maksimimalno funkcionalan tokom čitavog procesora upisivanja i raspoloživ i drugim aplikacijama koje bi korisnik želeo da korisniti u tom trenutku.

Pitanje u svezi ovog buffera: Da li vama dok presnimavate direktno s dvda na dvd taj buffer level divlja odnosno skače lijevo desno?

I Jura, ta trgovina u kojoj ti je prodavač preporučio Asus jer ga on ima, jel to Melior?

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 12:38
Ponekad divlja,i to ti znatno produžuje vrijeme snimanja nego kad je konstantan taj level(oko 90%).
Melior i njen gazda su široko poznati diljem hrvatske,a lik ima fore da se pokidaš od smijeha...
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 18:26
divlja, nazalost 
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2006 u 21:16
nije Melior, nego Miha! Ti bi ga toknezev trebao barem po imenu znat!
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 21:51
I da li je štetno to što buffer level divlja? Vidim da je to nešto uobičajeno kod presnimavanja s dvda na dvd.

Pitah za Melior jer svaki put tamo kad dođem, lik iskoristi priliku da nahvali Asusove snimače. Valjda na njima ima najveću profitnu maržu pa ih zato forsira.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 21:56
Lik je ubojica.Dođe mu jedna ličnost i kaže imate li napajanje od 400W.Melior ili Miha odgovara "evo imamo ovo MS ovdje za 100kn.".Ličnost će njemu "imate li šta kvalitetno?".Miha osvrne se malo po dućanu i odgovara "ne,nemamo ništa kvalitetno".
Ili najjača je njegova poštapalica "uvijek volim obrazovat kupca"...

Ažurirao žile
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 22:11
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Da li vama dok presnimavate direktno s dvda na dvd taj buffer level divlja odnosno skače lijevo desno?

Meni kad presnimavam s dvd-a na dvd je buffer konstantno na 98%...
Jako rijetko, čak se ni ne sječam da je kada skakao..mislim, nisam siguran, ali mislim da tu veliku ulogu igra RAM (brzina više od količine)...

Ažurirao Dngy
Na vrh
scorpions24987 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj scorpions24987 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 10:03
I meni nekih 98%-99%!
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 20:24
to kada skače nije dobar znak.definitivno treba biti od 95% do 98% to je normalno ali nikako ne smije oscilirati
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 12:44
1. TEAC (najkvalitetnije pržilice dfinitivno)
2. PIONEER
3. TOSHIBA (imam ovu trenutno i strašno je brza, u decrypteru skida dvd sa ×12)
4. NEC (imam i nec al je zajebana za očitavnje malo ogrebanih medija i neće sva rw medije očitat)
5. Svi ostali
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 02:31
evo danas sam kupio ASUS DRW-1608P , ugradio ju i sve ok, samo trebam isprobar prženje, digao sam film iz videoteke pa ću njega prepržit!

Koji su najbolji programi za prženje dvd-ova

dvd shrink- za kompresiju ovih velikih, to znam
Nero-...

koji su još dobri i koje vi koristite?
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 08:37
Grrrr,izgleda da ću i ja morat kupovat novi pekač.Ovaj moj pioneer je izgleda ispustio dušu uslijed sjebavanja starforcea.je**m vam starforce.Barem sam uspio.Najvjerojatnije ću uzet DVR110,onaj koji prži i dvd-ram.Eto,da se nađe.Uzeo bi plextor,imam rezač CDRW tako da znam šta znači plextor.Al nemam 550kn.Trebaju mi pare,kupujem 64bitnu platformu.
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 09:17
Osobno sa DVDshrinkom  prebacim na HDD u .iso obliku i sa alcoholom120% snimim na DVD. Pržilica nec
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 12:25
ja isto moram kupiti i novu przu i dvb-t karticu a pare moram skupljat za amd dula-core
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2006 u 22:21
skinio sam najnovijeg neru i unio serial key, otključo ga i sad je premium verzija! ne demo više

pržilica mi za sada radi perfektno,spržio sam dva dvd-a i nije bilo nikakvih problema!

hvala rocky-u za sjajnu preporuku!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.