| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prelazak sa Win 7 ili 8 na Win 10 |
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | ||
soskic71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 14.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: TvojTjub Status: Offline Points: 838 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2016 u 21:28 |
|
A jel ti Cersei misliš da sam ja kupio Office 2013, Kaspersky ili WiseCare 365? Slobodno ti koristi programe sa licencama iz neimenovanih izvora. I sve ih daj na WUpdate ako može.
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2016 u 21:28 |
|
sa 3.5mm dzekom, dobijem taj zvuk sto sam imao, ali po nekad krči, šušti, detektuje i ostale izlaze kao da i tamo u istom trenutnku ubacujem džek i td.I tako danima se mučim, slušam zvuk i mestim džek malo da uđe i da gledam serije-filmove.Večeras pogledah nekoliko klipova na youtube kako na pojačalu prikačuju bluetooth receiver kako bi strimali zvuk sa mobilnog-pc na zvučnike, i od jednom mi pade ideja a da probam preko wifi da sa pc-a strimam zvuk na mobilni, i eto ga, i to neko smislio, soundwire. Istalirao sam server na pc, krakovanu apk na mobilni i cepa zvuk, ko je sad budala da kupuje novu zvučnu sad Ušteda 5eura![]() |
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14923 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2016 u 22:10 |
|
ne govorim o programima koje manje-više baš svi koriste, budući da se bavim pomalo s modeliranjem u 4d, ne riskiram dok ne moram
![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |