Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx to dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx to dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx to dvd
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 19:35
ima li razlike u kvaliteti kad divx pretvaram u dvd sa divxtodvd i sa TMPGEncom??
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 21:10
neznam za ovaj drugi ali meni divxtodvd je najbolji
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 21:15
gle ,najjednostavnije i najbrže ne znače i najbolje i najkvalitetnije,a ja to pitam
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2005 u 22:37
Ja koristim Nero Vision Express , koji ni jednostavan ni komplikovan , ni brz ni spor! Kvalitet slike je dobar, mala razlika.... Tako da svakom toplo preporučujem ovaj program za DivX u DVD.
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2006 u 14:37
Stvar je u decoderima u ovom slučaju CCE SP a ne u gotovim proizvodima npr.nero ili divx to dvd i gotova priča...baš to i slični programi nisu savršeno dobri koliko i sami možete na to utjecati.Zato toplo preporučam svima gore navedeni decoder i neće se faliti.
Na vrh
bad santa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bad santa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:02
Ja preferiram CCE ili TMPG: Ne volim 1click programe, to nikad ne ispadne kako valja. No, meni nije bed dvd komprimirati s DVDRebuilderom u 10 prolaza tak da nisam baš najbolji za davati savjete
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2006 u 13:04
meni je najbolji tmpeg enc plus, ima sve opcije i odlicno odradi posao
u 99% slucajeva sam prezadovoljan
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.