Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hyeomnyeo: Kar-Ui Gi-Eok Aka Memories Of The Sword (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hyeomnyeo: Kar-Ui Gi-Eok Aka Memories Of The Sword (2015)

Hyeomnyeo: Kar-ui gi-eok

Hyeomnyeo: Kar-ui gi-eok (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

drama, povijesni, akcija, ljubavni

Trajanje:

120 min

Režija:

Heung-sik Park

Scenarij:

Heung-sik Park
, Ah-reum Choi

Glavne uloge:

Jeon Do-yeon
  >  Seol-rang
Kim Tae-woo
  >  Jon-bok
Lee Byung-hun
  >  Deok-gi
Lee Kyoung-young
  >  Teacher
Kim Su-an
  >  Goo-Seul
Bae Soo-bin
  >  Poong-chun
Kim Go-eun
  >  Seol-hee
Lee Jun-ho
  >  Yool
Soo-an Kim
  >  Goo-Seul
Sung Yoo-bin
  >  Gamcho

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hyeomnyeo: Kar-Ui Gi-Eok Aka Memories Of The Sword (2015)
    Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2015 u 20:57
Hyeomnyeo: Kar-Ui Gi-Eok Aka Memories Of The Sword (2015)

IMDB

U srednjovekovnoj Koreji, mlada devojka želi da se osveti za izdaju i smrt njene majke. Ali zbog toga mora da se suoči sa najmoćnijim ljudima i ratnicima Gorio dinastije.

Režija: Heung-Sik Park
Scenario: Ah-reum Choi, Heung-Sik Park
U glavnim ulogama: Byung-hun Lee, Go-eun Kim, Do-yeon Jeon

Prevod:
kumek

TITL

Ažurirao kumek - 21.Prosinac/Dec.2015 u 20:59
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2015 u 21:23

Hvala kumek  uzdravlje

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2021 u 23:50
Nekad davno upalio i ugasio. Razlog - ne volim wire fu osim u svrhu komedije.
Natjerao se pogledati ga ipak do kraja.

Visokobudžetni stil povrh sadržaja.
Skoro potpuno neiskorišteni dokazani talenti Byung-hun Lee i Kim Go-eun.
Priča ovog dvosatnog ničega stane u dvije rečenice.

Tragedija je to što ta priča, odnosno ideja, uopće nije loša.
Prava je šteta da se ideja nije razradila do sitnih detalja i ukrasila dodatnim pričama i dijalozima umjesto trošenja vremena na blesavi wire fu.

Preskočiti.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 10:25
Uh, ne bih mogao da se složim sa prethodnom konstatacijom. Wink

Meni je ovaj film odličan, kinematografski jedan od najlepše snimljenih filmova konkretnog podžanra (martial arts, borbe mačevima i sl). I te neke scene koje su bile rip off filma "Crouching Tiger, Hidden Dragon" nisu mnogo smetale ovom ostvarenju. Određeni umetnički ukrasi koji mi smetaju u pojedinim korejskim filmovima, ovde su mi došli kao adut, a ne teret filma.

Vizuelno, film je pravi praznik za oči sa eksplozijom boja, fenomenalnih kadrova, kostimografijom, pa i sama radnja na kojoj je očigledno najviše pritužbi, dovoljno je interesantna da zadrži pažnju.

Ja  bih ovaj film preporučio svakom ko voli akciju, mačevalačke veštine i radnju smeštenu u istorijski kontekst. Thumbs Up
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 11:04
Naravno da su ukusi različiti, ali moram dodati.

Wire fu scene nisu ripoff te precijenjene razivkuše, koristile su se i prije u wuxia i xianxia filmovima.

A najljepša wuxia koja je "pravi praznik za oči sa eksplozijom boja, fenomenalnih kadrova, kostimografijom, pa i sama radnja" je House of Flying Daggers.

Ovaj korejski pokušaj se može sakriti u mišju rupu pred njim.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.