| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Što na um to na drum |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:49 |
|
Puše travu zeko i pile... I složi zeko malo jačega i da piletu da proba. Pita ga:
- I pile, osjećaš što? Pile kaže: - Nita! Složi zeko još malo jačega i da piletu. Isto ga opet pita: - I pile, kako je sada? Osjećaš sada što? Na to će pile: - Opet nita! ' - A u 3pm! - pomisli zeko - Složit ću još jednog... I složi zeko, ono, bombu. I da piletu opet. - I, pile moje, ne moj mi reći da opet ne osjećaš ništa! A kaže pile: - Ne. Nita... ni kljun, ni nogice, ni krilca, nita. |
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2015 u 12:55 |
|
Juri puz sumom i vidi ga roda:
-Sta zuris puzu? -Dosla financiska u sumu, a ja imam kucu, zena ima kucu, djeca imaju kucu! Stane bezat i roda vidi je medo te pita: -Gdje zuris rodo? -Dosla financiska, a ja zivim na visokoj nozi, zena zivi na visokoj nozi i djeca isto! Poce i medo bjezati vidi ga majmun te pita: -Zasto zuris medo? -Dosla financiska u sumi, a ja imam bundu, zena ima bundu i djeca je imaju! -Ali zar ti neces bjezati? upita medo. -A zasto bih bjezao, ja gologuz, zena mi je gologuza i djeca isto! |
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2016 u 15:57 |
|
Mujo i Haso su dva rođena brata. Mujo radi u Nemačkoj, ima svoju firmu za prodaju zamrzivača i super mu ide, pun je para. A jadan Haso, živi u Doboju, prima minimalac, čopor dece oko sebe i jedva sastavlja kraj s krajem. Dojadilo Hasu tako pa zove Muju: Čuj ba Mujo, daj nađi mi tamo neki pos'o da radim, da zaradim neku crkavicu, da mi djeca imaju šta jesti. Ma šta ću ti bolan Haso dati, šta ćeš ti raditi, škole nemaš, glup si... Ma daj bolan Mujo šta bilo! Dobro de, dođi kod mene u Njemačku, daću ti da nosiš zamrzivače i prodaješ na Grenlandu. Tako i bi. Odneo Haso jedan tovar za Grenland, i em je sve prodo, em kroz dva dana stiže narudžbina od još 5000 komada. Opet Haso odnese i proda sve, i opet stiže nova narudžbina. Bi to sumnjivo Muji i krene on za njim i vide stvarno ovi sa Grenlanda kupuju ko ludi kod Hase zamrzivače. Ma je l' bolan Haso, kako im to prodaš časti ti, pa šta im kažeš? Pa ništa bolan, samo im velim, što da se jebete na -50 kad možete na -14? |
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2016 u 20:40 |
![]() ![]()
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2017 u 09:06 |
|
Pita učiteljica decu:
-"Marice kako vi živite?" -"Pa znate, moja mama je prostitutka, dobro zarađuje." Pita učiteljica Jovicu: -"Kako vi živite?" -"Moj tata je policajac, donosi dosta para kući, lepo nam je. -Kako vi živite Perice? -"Paaa znaaate, moj tata je vozač kamiona i da nema Maricine mame i Jovicinog tate i mi bi lepo živeli!" ............................................................................................................ Ž:Ljubavi, popravi česmu u kupatilu, curi kao luda (On dolazi staje pored česme) M:Daj mi klješta (Žena odlazi i kopa po alatu) Ž:Jel' ova? ...M:Ma ne ta, papagajke bre Ž:Ova? M:Aj' može i ta (kako bre ne znaš jbt!?) M:Daj mi cigare Ž:Stižu M:E da, odvrni osigurač, ne volim da ima struje u kupatilu dok radim (Žena uzima stolicu na nju stavlja šamlicu i penje se da odvrne osigurač) M:Da ne znaš možda gde je kučina? (žena opet kopa po alatu) M: To je malo (žena opet kopa po alatu) Ž:Jel' ovo dovoljno? M: Aj biće valjda, nađi mi i gumice Ž: Kakve gumice? M: Aman bre jel' moram sve sam, majku mu! One s rupom Ž: aha, ok (žena opet kopa po alatu) Ž:Ove? M: Aaaa jbt, zar ne vidiš da su te neke dronjave, nađi nove (žena opet kopa po alatu) Ž:Ove? M: Ajd, moći će valjda Voda prska po celom kupatilu M: Ma ti nisi normalna isključi ventil za vodu Ž: Pa gde je ? M: U podrumu, baš nemaš pojma (žena trči tri sprata dole, vraća se zadihana) Ž: Čime JBT? M: pa klještima, kao sav normalan svet (žena trči tri sprata dole, vraća se zadihana) Ž: Sad ok? M: Biće valjda Krc,škrip,cangr,greb,šljap M: Evo gotovo, ovo i dete može da popravi Žena ulazi u kupatilo skuplja vodu sa poda, briše masne fleke s pločica, otpušava lavabo koju je zapušila kučina, briše pepeo sa veš mašine, i tugaljivo gleda izgoretinu na istoj jer je tu stajala cigareta M: E, moramo da kupimo novi lavabo, ispala su mi klješta pa je pukao Ž: Ok, ljubavi M: E, aj budi dobra, skuvaj mi kafu crkao sam, samo ne zaboravi da odvrneš ventil u podrumu i vrati osigurač a i pokupi ona tvoju šminku sve je popadalo i rasulo se po podu, zar ti treba toliko šminke jbt... Ž:Uzima najveće papagajke i kreće prema svom dragom... Ažurirao bonenise - 14.Ožujak/Mar.2017 u 09:31 |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |