| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rahasya (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rahasya (2015)Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2015 u 21:46 |
![]() Režija: Manish Gupta Scenarij: Manish Gupta, Manish Gupta Žanr: Misterij, Triler Jezik: Hindi Država: India Trajanje: 123 min Uloge: Nimai Bali Tisca Chopra ... Aarti Mahajan Farida Dadi ... Mrs. Noorani Ramesh Deo ... Sachin's Father Usha Jadhav Jedino dete bračnog para doktora je ubijeno u njihovom stanu, i sada su svi osumnjičeni. Izvor: filmonizirani Preveo/la: *MARA* |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1846 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2015 u 17:20 |
|
Odlican prevod! Za mene iznenadjenje. Veoma dobar nadprosecno inteligentan triler, sa Agata Cristi zapletom i razresenjem . Veoma ubedljiva i dobra gluma glavnog inspektora, koji vodi istragu, obicno mi panduri i inspektori u Indijskim filmovima, izgledaju i deluju kao cepanice. Jedino ne znam , da li ovaj glumac imam svoj vlastitiglumacki stil i izraz, ili je je rastao na americkim filmovima, jer glumi prozapadnim stilom, podpuno atipicnim za bwd filmova. Odgledacu jos neki film sa njim pa cu saznati... P.S. Do pre mesec dana sam pljuvao na BWD produkciju, ali covek uci i menja se dok je ziv.... |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2016 u 14:09 |
|
Lična ocena 7. Nije me baš oduševio, ima boljih i zanimljivijih filmova. Jeste inspektorova gluma izvanredna, ne izgleda kao pozorišna. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |