| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Naked (1993) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
KarolinaV
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Naked (1993)Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2015 u 01:33 |
|
Naked (1993)
![]() Žanr: Komedija, Drama Trajanje: 126 min Država: Velika Britanija Jezik: Engleski Režija: Mike Leigh Scenarij: Mike Leigh Uloge: David Thewlis ... Johnny Lesley Sharp ... Louise Katrin Cartlidge ... Sophie Greg Cruttwell ... Jeremy Claire Skinner ... Sandra Johnny, mladi klošar, počini silovanje i odlazi iz Manchestera u London da bi se sklonio kod svoje bivše djevojke Louise. Izruguje se svim socijalnim mehanizmima društva, a bijes ponajviše iskaljuje na ženama. Tako odmah napada Louiseinu cimericu Sophie. Johnny nedugo zatim nestaje na ulicama Londona... Film "Naked" po mnogima je jedan od najboljih filmova devedesetih. Glumac David Thewlis briljantno je odglumio lik Johnnyja te je nagrađen Zlatnom palmom u Cannesu. Istu nagradu dobio je i Mike Leigh za režiju. link ![]() ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2017 u 22:21 |
|
Ni jednog posta u temi
Meni jedan od najboljih filmova Mike Leigh-a (Secrets & Lies volim na drugačiji način, ovaj mi je tek bliži) pa i te dekade, dok bi mi bome zauzeo i visoko mesto i na nekoj top 100/200 filmova listi, da sam dovoljno lud da je pravim. (pogubim se sa listama ) |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2022 u 00:16 |
|
Svideo mi se tada film, vise od Secrets & Lies, ako ih poredim, naleteh na njega na hdd-u, pa rekoh da ako nego ugrabi slobodnog vremena moze da pogleda u `moru` novijih filmova.
Ažurirao AlexDeLarge - 06.Rujan/Sep.2022 u 16:25 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |