Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alien: Covenant (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Alien: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Alien: Covenant (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura, horor

Režija:

Ridley Scott

Scenarij:

Michael Green
, John Logan
, Jack Paglen

Glavne uloge:

Guy Pearce
  >  Peter Weyland
Noomi Rapace
  >  Elizabeth Shaw
Michael Fassbender
  >  David
Katherine Waterston
  >  Daniels

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Buki51 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki51 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2017 u 15:02
Nadala sm se da je bolji film.
Na vrh
slobodan-curcic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobodan-curcic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2017 u 18:58
Mnogo loše...
Na vrh
Jozef69 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jozef69 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2017 u 19:49
Srecom da su ukusi razliciti.. Mislim da je film sjajan. U stvari, ovo je fransiza i mora da ima logican sled radnji. Sjajno povezana prica, objasnjava sve prethodne delove i otvara nove pravce. Tehnicki je korektno odradjeno, dopada mi se sto nema previse krvi. Mislim da je greska u previse brzom rastu i ozivljavanju ALiena, jer je to "tehnicki nemoguce" ali su podesili zbog duzine filma. Cekam nastavak. Ah da. Molim ljude da ne ocekuju sve instant (akciuju, krv, pokolj, resenja, spektakl) jer je ovo ipak samo jedan film u serijalu koji pojasnjava radnju filmova... Cekamo Predatora ...
Na vrh
Bojan979 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan979 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 17:01
Odličan film!
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2017 u 17:54
Meni je film odličan! Moja ocijena je 8,5/10
Na vrh
laser5 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj laser5 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2017 u 23:31
Reklo bi se da je dobro odradjen ali nisam video nista novo,ustvari....sve ideje i scene su davno davno vec vidjene.
Na vrh
joka.zep View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joka.zep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2017 u 20:03
dosadno loše 4/10
Na vrh
TWD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TWD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2017 u 16:23
Nije los, ako ne pogledas predhodne delove (u sta sumnjam), nema veze sa Alien-om.
Na vrh
ivan-macanga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan-macanga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 21:06
haaa, ocjena 6/10
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 19:37
Da nije deo franšize, već zaseban film, i da ništa gledalac ne zna iz ranijih filmova (pa i Prometeja), ovaj film bi mogao da prođe kao sasvim solidan, i ocena bi mu bila 6.
Ovako kao deo franšize, koja je definisala horror SF, film je prilično neubedljiv i ocena mu je 4.

Pogotovo vređa jeftinoća kojom su producenti namerili da sebe stave u temelje nekad uspešnog serijala. Čini se da je u ovaj film uloženo isto kao i u prvenac iz 1979, s tim da je taj novac i zbog inflacije i decenija koje su prošle sada neuporedivo manje vredan.
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 20:52
Ovaj film je brutalno ubojstvo cijele franšize.
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 20:55
Ne, to je bio Alien: Resurrection.
Pomalo paradoksalno, ali vaskrsao je franšizu za sva vremena.

TUĐIN: Savez je još i pristojan.

Ažurirao Atrahasis - 05.Svibanj/May.2020 u 23:56
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2024 u 18:30
Evo za nedelju dana sam odgledao sve delove, pošto nisam pre. Po meni prvi deo i Prometej su najbolji. Neko je u prethodnim komentarima napisao zašto su stvorena ova čudovišta, ja to nisam ukačio, ili mi je promaklo 🤔
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.