Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maestro!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Maestro!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mlinka View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mlinka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Maestro!
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2015 u 20:20
Kao prvo pozdrav svima i mada znam da ova tema nema veze sa prijevodima općenito ako bilo tko zna/ ima snimljene sve epizode iz glazbene emisije koja je bila lani i ove godine na HRT-u veoma bih cijenio da mi nekako pošalje ili link ili objasni gdje bih mogao skinuti svih 12 epizoda iz obe sezone (ako ništa bar 1. sezonu ili već)
Ovo pitam jer sam stvarno danima googlao gdje bih mogao skinuti ih ali pošto je to licencirana emisija bila, očigledno se nije nitko želio suočiti sa tužbom,hehehe.
Uglavnom, ako itko zna gdje bih mogao skinuti sve bio bih mu vrlo zahvalan.
Hvala na odgovorima unaprijed.helpThumbs Upbebinjo

Ažurirao Mlinka - 11.Studeni/Nov.2015 u 20:22
I'd rather live in a cave with a view of a palace than live in a palace with a view of a cave.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,142 sekundi.