Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slušanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Slušanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Anketno pitanje: Šta slušate?
Izbor Glasova Statistika ankete
17 [28,33%]
6 [10,00%]
33 [55,00%]
4 [6,67%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 13:36
Pa ovo je po meni generalna podela: smradovi i muzika   LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 13:40
Sad ću ja da napravim anketu sa pravim pitanjem, pa da vas vidim tamo. LOL
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 16:29
Originalno postovano od strane asvalttina asvalttina piše:

ima u ZG fora grafit, mislim da ide ovako: TKO SLUSA CAJKU, J....O MU MAJKU LOL

Ima ih po cijelom gradu. Problem je što bi tek manjina majki ostala netaknuta da se plan provede u djelo...LOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 17:04
Pošto ja mogu da vidim svih 16 glasova za narodnjake, tj nikove koji su glasali - eto nama BANana danas...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 17:27
Ali "najbolji" je onaj Turky sa prve strane peglaLOL
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 10:20

Tema jeste stara al' ne mogu da odolim.Narodnjake oduvek mrzim, a sa današnjim pevaljkama bih se lično obračunavao, pod uslovom da usta koriste za nešto praktično.Žao mi je samo što u taj (narodnjački) koš smeštaju i jednog od najvećih rokera Srbije.A čovek samo nije znao da svira električnu gitaru i nije bilo diskaća u njegovo vreme, ali je zato pisao i pevao anđeoskim glasom,  pesme koje napamet zna svaki pravi roker koji je zakasao u kafani posle rok koncerta.Pogađao nas je u dušu boemsku sa "Prokleta je ova nedelja", "Danka", "Dotak'o sam dno života"...I to je jedini "narodnjak" koga sam slušao, a i dalje volim da ga slušam, čak i kad nisam pod "hemikalijom".

Muzika 50'ih , 60'ih , 70'ih i 80'ih , sve osim rap-a (crnački narodnjak za sirotinju raju), to je muzika za moje uši, a tako sam i dečicu naučio.

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 11:01
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Tema jeste stara al' ne mogu da odolim.Narodnjake oduvek mrzim, a sa današnjim pevaljkama bih se lično obračunavao, pod uslovom da usta koriste za nešto praktično.Žao mi je samo što u taj (narodnjački) koš smeštaju i jednog od najvećih rokera Srbije.A čovek samo nije znao da svira električnu gitaru i nije bilo diskaća u njegovo vreme, ali je zato pisao i pevao anđeoskim glasom,  pesme koje napamet zna svaki pravi roker koji je zakasao u kafani posle rok koncerta.Pogađao nas je u dušu boemsku sa "Prokleta je ova nedelja", "Danka", "Dotak'o sam dno života"...I to je jedini "narodnjak" koga sam slušao, a i dalje volim da ga slušam, čak i kad nisam pod "hemikalijom".

Muzika 50'ih , 60'ih , 70'ih i 80'ih , sve osim rap-a (crnački narodnjak za sirotinju raju), to je muzika za moje uši, a tako sam i dečicu naučio.

Svaka ti je ko moja LOL

Na vrh
Devil Inside View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Devil Inside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2009 u 16:34
mogu slušat sve, jedino kad sam vani onda techno, komercijala i narodnjaci prevladavaju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.