Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Suburra (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Suburra (2015)

Suburra

Suburra (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Suburra

Godina:

2015

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

130 min

Režija:

Stefano Sollima

Scenarij:

Sandro Petraglia
, Stefano Rulli
, Tushar Dutt
, Carlo Bonini

Glavne uloge:

Jean-Hugues Anglade
  >  Cardinal Berchet
Claudio Amendola
  >  Samurai
Antonello Fassari
  >  Padre di Sebastiano
Pierfrancesco Favino
  >  Filippo Malgradi
Elio Germano
  >  Sebastiano
Marco Quaglia
  >  Dentista
Paolo Maria Scalondro
  >  Colonnello Mordenti
Lidia Vitale
  >  Moglie Malgradi
Giulia Gorietti
  >  Sabrina (as Giulia Elettra Gorietti)
Alessandro Borghi
  >  Numero 8
Adamo Dionisi
  >  Manfredi Anacleti
Greta Scarano
  >  Viola
Davide Iacopini
  >  Giovane sacerdote
Giacomo Ferrara
  >  Spadino Anacleti
Yulia Kolomiets
  >  Jelena

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2024 u 16:19
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Romanzo Criminale nisam gledao, nisam ni čuo za tu bandu iz Rima, možda da se ima u vidu, 

Ma čuo si, ako i ne ranije onda eto makar u filmu Adagio, oni starci su ostaci te ekipe. Dobro de, tu kod Romanzo Criminale na vražijem imdb-u navode greškom Banda della Magia, no valjda misle baš na Banda della Magliana. Kakva "magia", mora biti neka greška u prevodu ili šta ja znam već. 

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2024 u 16:32
Da upravo tako, ja sam samo bacio pogled i pročitao  ime Banda della  Magia rekoh nisam čuo , da treba Magliana. Ok hvala.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 17:05
Alex---Romanzo Criminale i film i seriju.Kakva je ribetina ona Ana 🤪🤪.Iskreno, meni je film bolji.Gledaj, ne pravi gresku.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 23:09
Originalno postovano od strane dzindzin16 dzindzin16 piše:

Alex---Romanzo Criminale i film i seriju.Kakva je ribetina ona Ana 🤪🤪.Iskreno, meni je film bolji.Gledaj, ne pravi gresku.

Hvala, ispravicu gresku Wink. Pripemio sam se da gledam.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 14:25
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

isto što je puppet komentarisao, pa sam pogledao sa suprugom Shéhérazade

Kud ne reče makar neku reč tamo u temi, sam sam ost'o a simpa filmić. Makar ja volem te filmove gde svi dignu ruke od njih ali oni ne jedno od drugog. LOL Dobro de, taj je francuski, trenutno sam na giro d'Italia pa sam overio film Fiore, koji me je podsetio nekim svojim delom na Sheherazade. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 14:55
Pa nisam zato što sam čitao i gledao oko datih ostvarenja, pa potroših vreme, proveravao sam i serije od Stefano Solime,posle da uknjižim Romanzo Criminale  da pogledam , i još po nešto što je bilo na forumu,   i proverio sam dal sam gledao ZeroZeroZero, jesam, to je ona kombinacija kartel, vojska (jezivi su, podseti me na Los Zetas o njima ima malo snimljeno,  više da se pročita šta su radili, tiha jeza i tri užasa ), transport brodom, i pičvajz u Italiji jel Stefano beše mladića,  onaj matori don je sto puta ponovio ime, a i drugi.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 15:07
Svakako ću overiti sve te serije, nego mi prosto bude žao da se zakucam u nekih 100ak epizoda (raznih serija) sledećih dana, za koje vreme mogu pogledati (makar) 50 filmova, i taman onda kada se malo zamorim, sednem pa natenane epku po epku, seriju po seriju. Svidela mi se ZeroZeroZero ali je to bilo svega 8 epizoda pa sam mogao da ih izujem za noć, ovo ostalo je opširnije, i Romanzo Criminale, Gomorrah, uzeo i Suburru. Jes, Stefano ambiciozni mladi mafioso koji ne zna koga će pre da zaebe, ljiga. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.