| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Suburra (2015) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2024 u 16:19 |
Ma čuo si, ako i ne ranije onda eto makar u filmu Adagio, oni starci su ostaci te ekipe. Dobro de, tu kod Romanzo Criminale na vražijem imdb-u navode greškom Banda della Magia, no valjda misle baš na Banda della Magliana. Kakva "magia", mora biti neka greška u prevodu ili šta ja znam već. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2024 u 16:32 |
|
Da upravo tako, ja sam samo bacio pogled i pročitao ime Banda della Magia rekoh nisam čuo , da treba Magliana. Ok hvala.
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 17:05 |
|
Alex---Romanzo Criminale i film i seriju.Kakva je ribetina ona Ana 🤪🤪.Iskreno, meni je film bolji.Gledaj, ne pravi gresku.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2024 u 23:09 |
Hvala, ispravicu gresku
. Pripemio sam se da gledam. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 14:25 |
Kud ne reče makar neku reč tamo u temi, sam sam ost'o a simpa filmić. Makar ja volem te filmove gde svi dignu ruke od njih ali oni ne jedno od drugog.
Dobro de, taj je francuski, trenutno sam na giro d'Italia pa sam overio film Fiore, koji me je podsetio nekim svojim delom na Sheherazade. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 14:55 |
|
Pa nisam zato što sam čitao i gledao oko datih ostvarenja, pa potroših vreme, proveravao sam i serije od Stefano Solime,posle da uknjižim Romanzo Criminale da pogledam , i još po nešto što je bilo na forumu, i proverio sam dal sam gledao ZeroZeroZero, jesam, to je ona kombinacija kartel, vojska (jezivi su, podseti me na Los Zetas o njima ima malo snimljeno, više da se pročita šta su radili, tiha jeza i tri užasa ), transport brodom, i pičvajz u Italiji jel Stefano beše mladića, onaj matori don je sto puta ponovio ime, a i drugi.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 15:07 |
|
Svakako ću overiti sve te serije, nego mi prosto bude žao da se zakucam u nekih 100ak epizoda (raznih serija) sledećih dana, za koje vreme mogu pogledati (makar) 50 filmova, i taman onda kada se malo zamorim, sednem pa natenane epku po epku, seriju po seriju. Svidela mi se ZeroZeroZero ali je to bilo svega 8 epizoda pa sam mogao da ih izujem za noć, ovo ostalo je opširnije, i Romanzo Criminale, Gomorrah, uzeo i Suburru. Jes, Stefano ambiciozni mladi mafioso koji ne zna koga će pre da zaebe, ljiga.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |