Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lcd, o-led, e-led, smart, nije smart, 3d, naime u pitanju je tv...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Lcd, o-led, e-led, smart, nije smart, 3d, naime u pitanju je tv...

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2015 u 18:59
ako 4k tv-a ganjaš: 3 linka, ista radnja, trebala bi ti biti dostupna :) eto ti u markama. Ne možeš fulati s njima ako izabereš bilo koji od njih. imaš skoro identične cijene u genelecu, ovisi što ti je bližeSmile

Ažurirao cersei - 29.Listopad/Oct.2015 u 19:02
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2015 u 19:59
Originalno postovano od strane ninjawhite ninjawhite piše:

@AcaNDr, što se tiče uhd televizora, neka 48" ispod 850 evrića daj bože a čini mi se da sam ipak ispod toga. A stvarno bih zaboravio sve smarti opcije, 3 , 4, 5, i sve druge D za to ali ........

skupi još 100 evra... sačekaj par meseci i kupi 4K. Nemoj da se kasnije kaješ. Mislim, ne znam da li možeš skupiti, koliko ti je oglavu... Nisi daleko od te cifre, pa da čovek kaže. Drugo da nemaš ni 500, pa ajde...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2015 u 22:50
juhuuu ako ima ovog decka blizu... 3 dana samoLOL
  49 za 700 ojra

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.