| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bone Tomahawk (2015) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2022 u 21:49 |
Jednu? Pa dao sam hint i to oveći u prvom postu. Gledaj današnje vijesti. U odrđenoj državi zabranjena sad i šetnja u parkovima. Sljedeće će, da je film proročki umjesto metaforičkog, biti amputacije i osljepljivanje. O čekaj, amputacije već jesu doduše ne u svrhu razmnožavanja. No nema veze. Tko kaže da obojicu (ili sve) neki film mora podjednako oduševiti. Ne da ne mora, nego bi bilo nenormalno da smo svi isti. I nadasve dosadno. Evolucija je genij.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2022 u 23:04 |
|
Pa eto izneo sam ukratko utisak i sta sam ja ` video` u datom filmu. Rekoh da mi je dobar, ali da me nije nesto odusevio, ali sam rekao ukratko zasto mi je dobar, i zasto me nije odusevio. Naravno neke stvari cemo tumaciti drugacije, neke scene ce ostaviti razlicite utiske, izazvati razlicite emocije, imacemo razicito vidjenje. To sto je nagovestaj, meni je nesto drugo zanimljivije i pre bih to istakao kao bitno. U konacnom, procitah ostale komentare, uglavnom Stole, puppet, i ti ste vise napisali svako je nesto drugo istakao, i to je to. Eto i kjovo ce sigurno napisati utisak , mozda jos neko, i to je super, razliciti pogledi, jedino mislim da nije precenjen.
|
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2022 u 10:09 |
|
Utisci slicni kao i Alex ,dobar film,solidna gluma ,interesantna prica ali neki poseban utisak nije ostavio. Sad ja neke metafore i slicno nisam video ali to nista ne znaci nisam ja bas relevantan za takve stvari,ali sam zadovoljan filmom i prijalo mi Kurt Rassela da gledam u dobrom filmu.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2022 u 19:35 |
Good ole tradicionalne porodične vrednosti. Za kuJnu, da širi noge i za rasplod, kako bi se produžila the vrsta.
Nego, meni je zbilja i jezik kojim govore junaci filma fenomenalan, ne znam kako je to išlo sa prevodom ali ako se obrati pažnja na originalni jezik, zbilja je užitak slušati te dijaloge. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |