Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - bsplayer na vanjski disk?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

bsplayer na vanjski disk?

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dibidus41 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 19:38
Originalno postovano od strane Gledalica Gledalica piše:

ja sam to što sam otpakirala stavila na taj eksterni disk i onda sakrila (hidden) sve osim fajla .exe i svojih mapa s filmovima, 

Ne znam zašto imaš potrebu da skrivaš bilo šta, na svom eksternom disku??
Mislim da nema veze, ali vredi probati...jerBo sam Ja ost'o bRez ideja LOLLOLLOL

kad su mi samo filmovi na hdd-u nemam taj problem, niti sam to ikad imala, samo kad dodam taj portable player

Sa ovim "hdd-u" si mislila na eksterni disk ili onaj na kanti?

p.s. a možda bi probao da ulovim procese koji se aktiviraju sa pokretanjem MPC...kažem, možda.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 20:04
znači naučili smo: NIKAD ne slušaj dikobrazove savjeteLOLLOLLOL 

a što se tiče tih modernijih metoda gledanja, meni najlakše kupit dodatni komp, spojit na tv i gledat s njegaLOLLOL

Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 20:21

hvala, ma to mi je sve novo, nisam ni znala za te portable programe

skinula sam smplayer i stavila na disk i sve formate je fino učitavao ali nisam mogla uklonit disk, pojavilo se upozorenje da se nekakav Generic volume koristi ili da neki program koristi disk, nemam pojma, to me izludilo dok nisam obrisala to čudo s diska, onda mi je tek dao

a može li taj vlc učitati mkv, mp4, avi - filmovi su mi uglavnom u tim formatima

To te tvoj OS, woindows upozorava da je pokrenut neki (player) exe sa stika (generic volumea).
Ako nije dovoljno ugasiti player,
svejedno smikeš iščupati stik, ništa se neće dogoditi,
a možeš i sa CTRL+ALT+DEL polrenuti windovs task manager i ručno endtaskati-završiti taj-određeni exe, tj. player.
Nisi ništa trebala brisati sa stika.

PS
Slobodno iščupaj stik, nije ga windows zalijepio,
ugasit će se glupa tablica i samo to.

Ažurirao drdamjan - 03.Listopad/Oct.2015 u 20:26
Na vrh
gtitiev View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gtitiev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 20:24
Probaj ovo:
http://portableapps.com/apps/music_video/vlc_portable

nisam imao vremena da ga testiram, tako da ne znam kako radi, ali svakako ga mozes testirati. Prema onom sto je navedeno, trebao bi da bude bas ono sto ti treba. Kad budem mogao, testirat cu ga I sam.
Na vrh
Gledalica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 22:22
ok hvala na trudu, sutra ću opet probati
imam ja taj portable ovdje na kompu, tu sam otpakirala i onda kopirala na taj vanjski, tak da lako opet kopiram
da, taj hdd (čak nisam sigurna što to znači) je vanjski koji spajam usb-om

u task manager nije bilo  nikakvih playera za ugasiti
a skrivala sam one dll datoteke da ih ne gledam

Ažurirao Gledalica - 03.Listopad/Oct.2015 u 22:24
Na vrh
Gledalica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2015 u 12:16
ODUSTAJEM

Ak se negdje ne bude učitao koji format onda ništa od gledanja i gotovo. Samo filmove imam na tom disku sad i nikakve playere :-(
Na vrh
ninjawhite View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninjawhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2015 u 18:33
  U globalu, idealno rješenje i svakako moja preporuka za sve eksterne hdd je instalacija nekog linux sistema na sam taj disk.  To ponekad rješava mnogo problema. Ako negdje nešto zapne, podingeš sistem sa tog diska, odradiš što treba i ajmo dalje. Ne postoji "kanta" na kojoj se pinvin neće nasmijati za tridesetak sekundi i omogućiti siguran i udoban rad za bilo šta što je potrebno.
Na vrh
Gledalica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gledalica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2015 u 07:44
hvala ali ja se u to ne razumijem, a i šteta mi zauzimat prostor time, kad bih mogla samo neki mali playerić za zvaki slučaj da se negdje nešo neće učitat, ali nema veze, .avi će se svugdje učitat, a imam dosta filmova u sva 3 formata
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.