Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Treshold - serija (CHALAX) javi se
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Treshold - serija (CHALAX) javi se

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Treshold - serija (CHALAX) javi se
    Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 11:55

prevedeno je 4 epke    nas Chalax ih je preveo i na , prijevodi on line je napisao da prevodi i 5 epku, posto je serija odlicna nesto kao x-files, zanima me jel i ta 5 prevedena   da zakaci na stranicu ili salji mailom

mail u potpisu    fala fala 

Na vrh
chalx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chalx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 14:57
Ma, preveo sam do pola jos proslog ponedeljka, ali od tad do sad nisam imao vremena da nastavim. Zajeban je engleski titl po kom radim, pa cas prevodim, a onda moram da sinhronizujem. Bice gotovo u subotu - nedelju. Nisam odustao, samo imam uzasno posla i obaveza u prethodne dve nedelje. Cim zavrsim uploadujem ovde. Pozdrav.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 18:18

good man

fala kaj si se javio

Na vrh
chalx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chalx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 20:20

Prevodicu do kraja - svih 9. Poceo sam da prevodim i Surface, tacnije - preveo sam pola I epizode. Mislim da cu i to prevoditi.

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 20:29
surface   kaj je to
Na vrh
chalx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chalx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 21:32
Surface - SF, u moru pronalaze neko bice nepoznatog porekla. Pojavljuje se i Rade Serbedzija. Dobra produkcija. Drzi paznju. Pored Invasion i Thresholda to je treca naucno fantasticna serija u sezoni koja se bavi invazijom iz svemira.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 22:04

ok   skinut cu i to

eto poceo za 3 cuke cu pogledat malo kaj je to

Na vrh
dardik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dardik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 23:08
gdje skidate te serije,ako mogu znati,pozdrav
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 09:01
ja preko DC++
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 13:21
a imash sve i svashta i na torrentima i to chak u HDTV verzijama shto je mnooogo dobroo....
Na vrh
dardik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dardik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 13:45
možeš li možda reći koji ti je najbolji torrent za serije
Na vrh
DJoZ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DJoZ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 16:49
PA  NARAVNO www.BITMETV.ORG !!

POZZ
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.