Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim film The family man
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim film The family man

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
felix700 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim film The family man
    Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 20:48
Film s Nicholasom Cagom. Jedan božićni film. Ako ga netko ima na dvd-u nek mi javi na felix700@email.t-com.hr Ja sam ga jednom prilikom posudil u videoteci, ali to je bila neka loša, njemačka kopija dvd-a sa izduženom slikom. Hvala.
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 14:20

pa to bar nebi trebalo biti tesko pronaci (ja licno nemam taj film) zato sto ga se moglo kupiti na svakom kiosku-uz jutarnji ili vecernji list, nisam sigurna. raspitaj se na kioscima gdje oni vracaju neprodane primjerke pa mozda uspijes kupiti original

Na vrh
felix700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 20:23
Ja mislim da si ti nešto zamjenio. Jedini Cageov film koji je bil u prodaji uz novine je bila Mandolina kapetana Corelija. Pogledao sam na e-kiosku i nigdje ne piše da imaju film koji ja tražim.

Inače, ja sam ga posudio u svojoj videoteki, ali sam dobio neku lošu, njemačku kopiju dvd-a sa izduženom slikom tak da uopće ne može gledati.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 22:55
Originalno postovano od strane felix700 felix700 piše:

Inače, ja sam ga posudio u svojoj videoteki, ali sam dobio neku lošu, njemačku kopiju dvd-a sa izduženom slikom tak da uopće ne može gledati.

da se napraviti re-authoring dvda i to popraviti
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 08:27
sory, vecina tih filmova koji su isli uz novine u bih je dolazila iz hr . provjerila sam i ja na kiosku i dobila informaciju da je taj film bio samo u bih. uspjela sam pronaci jedan primjerak pa ti se javim veceras kad iskopiram da mi kazes kako da ti posaljem
Na vrh
felix700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 08:50
Originalno postovano od strane sunshine_b sunshine_b piše:

sory, vecina tih filmova koji su isli uz novine u bih je dolazila iz hr . provjerila sam i ja na kiosku i dobila informaciju da je taj film bio samo u bih. uspjela sam pronaci jedan primjerak pa ti se javim veceras kad iskopiram da mi kazes kako da ti posaljem

Super! Javi mi na felix700@email.t-com.hr
Baš ti hvala!
Na vrh
felix700 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj felix700 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 08:51
da se napraviti re-authoring dvda i to popraviti
[/QUOTE]

Stari, javit ću ti se da mi objasniš kak se to radi! Čujemo se.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 11:48
felix700, imas mail
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2005 u 13:07
Originalno postovano od strane felix700 felix700 piše:

Stari, javit ću ti se da mi objasniš kak se to radi! Čujemo se.

stari, da ti odmah kazem: nije ni malo jednostavno ako hoces zadrzati stari izbornik
ali ja sam spreman pomoci koliko god mogu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.