Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Grafička
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Grafička

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Grafička
    Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 19:00
Razmišljao sam da kupim dvd  pržilicu i novu grafičku karticu.Koji je trenutno najbolji izbor?
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 20:04
Od pržilica su ti najbolje po mom mišljenju asusove i pioneer i nisu ti jako skupe a za grafičku kupi koji casopis pa pogledaj usporedbe. 

Ažurirao Rocky
Firefox user
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2005 u 20:32
Koliko para za grafičku?
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2005 u 20:15
ak ti nije problem za lovu onda si kupi nes poput sapphire radeon x850 xt pea a k ipak je onda uzmi radeon x800 gto,ovu drugu mi frend ima i zadovoljan je s njom, a za przilicu ti nije problem,u kvarku su bile po 200 i nes sitno kn...
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 14:18
Originalno postovano od strane turky_ turky_ piše:

ak ti nije problem za lovu onda si kupi nes poput sapphire radeon x850 xt pea a k ipak je onda uzmi radeon x800 gto,ovu drugu mi frend ima i zadovoljan je s njom, a za przilicu ti nije problem,u kvarku su bile po 200 i nes sitno kn...

Neću prosuđivat koliko si informatički obrazovan ali x850 xt pe? Pa zar nije bolji izbor 7800 GT za te pare pa čak i 6800 ultra je bolja. Pržilica (DVD pretpostavljam jer nitko lud ne kupuje CD) nema za 200 kn. Najbolja bi bila ili Pioneer ili TEAC. Osobno za grafičku bi uzeo 6600 GT ili 6800 SE (pa soft. mod u 6800 GT) jer možeš igrati sve igrice, za neku jaču treba imati i jak proc (P4 540 ili 64 3600+ i jedno 1 GB rama)
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 19:22

za x850 xt pe sam cito da je fenomenalna,al nije dabe, samo ak si je mozemo priustiti...mislim da je 7800 gt bolja,al kak kome, a Geforce je good,nije losha tu je negdje ko i x850...   dvd przilica je bilo po 200 kuna u kvarku,neznam koje marke al znam da ih je bilo!!!                                                                          nek marijancek otide na king-ict-ov sajt i tamo ce si nac graficku koja mu odgovara,ovisi za kaj mu treba!!

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 21:08
Prestanite obojica baljezgat gluposti.Prvo,7800 serija postoji samo za pci-express platformu,za što sam prilično siguran da malo ko ovdje ima.Drugo,rijetki su oni koji 3000kn izdvajaju za grafiku.X850XT PE razori 6800Ultra.X850XT je provjereno najbolja grafička za agp sučelje.6800LE (SE ne postoji) se više nemože moddat u 6800GT već skoro godinu dana otkad su im laserom počeli rezat pipeline,zapravo nikad nije ni mogla postat 6800GT jer je voltaža 6800LE i punokrvnih 6800 kartica 1.0V,a za 400/1100 frekvenciju treba ipak malo više.Da iz svih kartica do 7800GTX ivučeš maksimum dovoljan ti je i venice na oko 2.7GHz.Ja imam X850XT,i kad sam išo kupit najbolju karticu za agp,budi siguran da sam se pomno raspito jer 3000kn je para s kakvom ljudi u ovoj državi žive.
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 01:45
Originalno postovano od strane žile žile piše:

<span style="color: rgb(0, 255, 255);">Prestanite
obojica baljezgat gluposti.Prvo,7800 serija postoji samo za pci-express
platformu,za što sam prilično siguran da malo ko ovdje
ima.Drugo,rijetki su oni koji 3000kn izdvajaju za grafiku.X850XT PE
razori 6800Ultra.X850XT je provjereno najbolja grafička za agp
sučelje.6800LE (SE ne postoji) se više nemože moddat u 6800GT već skoro
godinu dana otkad su im laserom počeli rezat pipeline,zapravo nikad
nije ni mogla postat 6800GT jer je voltaža 6800LE i punokrvnih 6800
kartica 1.0V,a za 400/1100 frekvenciju treba ipak malo više.Da iz svih
kartica do 7800GTX ivučeš maksimum dovoljan ti je i venice na oko
2.7GHz.Ja imam X850XT,i kad sam išo kupit najbolju karticu za agp,budi
siguran da sam se pomno raspito jer 3000kn je para s kakvom ljudi u
ovoj državi žive.</span>

Molio bih te da se ne obraćaš nama smrtnicima tako sa visoka jer kao prvo čovjek nije rekao ima li agp ili pc ex. drugo ja sam napisao amd 64 3800+ (2,4 ghz) pa ti kažeš da je dovoljno i 2,7 što baš i nema smisla. što se tiče 6800 moda krivo sam se izrazio ono što sam mislio je 6800 -> 6800 gt s pomoću riva tunera se otključaju pipelines. i da 6800 ultra je jača od radeona x850 xt pe jer je naprednije izrade i to pokazuje u svim novijim igricam, ako meni nevjeruješ onda će ti valjda www.tomshardware.com jedna od najuglednijih internet stranica o hardwareu dokazati da nisi u pravu osim ako ćeš vjerovati nekim kvazi stručnjacima i njihovim kvazi bug-vidi-pcchip časopisima. ali siguran sam da si ti to već znao
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2005 u 16:38
Link  :  http://www.pcekspert.com/articles/330-6.html

Zaključak

Što bi drugi mogli reći na kraju nego da je ATI i na tržištu AGP grafičkih kartica uspješno preuzeo krunu performansi od nVidijie. Dakako, situacija na tržištu PCI-E kartica je malo kompliciranija s obzirom da nVidija ima tehnologiju SLI, ali opet...tu je riječ korištenju dvije grafičke kartice što korisnik itekako osjeti na novčaniku. Bez mnogo filozofiranja bi mogli reći da ATI trenutno ima najbržu potrošačku grafičku karticu na svijetu. Situacija bi bila drugačija da nVidija u svojoj ponudi ima nekakvu super-nabrijanu verziju Ultra čipa, ali situacija na tržištu je takva kakva jest - nVidija gura svoj SLI i to je to. Ova taktika zapravo i nije toliko loša ako uzmemo u obzir da yield (postotak upotrebljivih čipova pri proizvodnji) X850XT PT nije baš krasan. Mnogo je lakše nabaviti dvije GeForce 6800 Ultra kartice i upariti ih putem SLI-a nego loviti jednu X850XT PT karticu. Cijena nVidijinog "borbenog paketa" jest na kraju viša, ali on nudi i bolje performanse.

Naravno, nemaju svi želje ili resursa za prelazak na PCI-Express platformu što znači da je za takve korisnike ATI X850XT PT uistinu najbrže rješenje koje mogu nabaviti. Jedini problem je opet dobavljivost novih kartica. Ako je suditi prema dobavljivosti PCI-E verzija najbržih Radeona, biti će moguće nabaviti X850XT, ali ne i Platinum varijantu koji smo mi imali prilike testirati.

Preuzeto s pceksperta.Ne može se 6800LE više nikako pretvorit u 6800GT.

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 11:05
svako svog konja hvali
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 14:51
Nehvalim svog konja jer imam ati 9600 pro
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2005 u 15:54
Evo vam još jedan :

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?s=&threadid=30 183

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2005 u 13:30
Posluąajte pjesmu od T.B.F. ąareni artikl i sve će vam biti jasno
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2005 u 11:54
ne namjeravam se spuątati na tvoju razinu.pozdrav i čuvaj se.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.